Αρχικη APPS / GAMES Κλείνει σήμερα το Google+
google

Κλείνει σήμερα το Google+

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό η Google, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του κοινωνικού της δικτύου, του Google+.

Το κοινωνικό δίκτυο που ποτέ δεν κατάφερε να αποτελέσει μια σοβαρή εναλλακτική του Facebook, προσπάθησε να πετύχει εμπορικά για περίπου οχτώ χρόνια μέχρι η εταιρεία να πάρει απόφαση να τερματίσει τη λειτουργία του. Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό ένα κενό ασφαλείας που επέτρεπε σε developers τρίτων εφαρμογών να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα των συνδρομητών του Google+, κάτι που σίγουρα συνέβαλε στην απόφαση της εταιρείας να επισπεύσει την διακοπή της λειτουργίας του.

Απο τα τέλη Ιανουαρίου που έγινε γνωστή η απόφαση της Google, δεν ήταν δυνατή η δημιουργία νέων post στο Google+, το οποίο από σήμερα θα ξεκινήσει και επίσημα να διαγραφεται πλήρως. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από δυο μήνες σύμφωνα με τη Google, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα , το περιεχόμενο που δεν έχει ακόμα διαγραφεί θα είναι διαθέσιμο από τους συνδρομητές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights