Αρχικη ΦΗΜΕΣ Επίσημα Renders του Galaxy A90 με περιστρεφόμενη κάμερα
galaxy a90

Επίσημα Renders του Galaxy A90 με περιστρεφόμενη κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Samsung να παρουσιάζει ένα κορυφαίο μοντέλο στην σειρά Α, με την ονομασί Galaxy A90 έχουν ήδη επιβεβαιωθεί εδώ και λίγο καιρο. Πλέον είναι σχεδόν “επίσημο” και το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού, η περιστρεφομενη κάμερα που θα υπάρχει στο πάνω μέρος του, πίσω από την οθονη και θα ανεβαίνει προς τα πάνω.

Έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας και ένα βίντεο που παρουσιάζει τον τρόπο που θα λειτουργεί αυτή η κάμερα, η οποία θα περιστρέφεται η ίδια, αφού σηκωθεί από το πίσω μέρος του Galaxy A90.

Το Smartphone φαίνεται να έχει και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη στο μπροστινό του μέρος, η οποία προφανώς και δεν θα έχει κανενός είδους Notch αφού για την λήψη Selfies θα χρησιμοποιείται η βασική και περιστρεφόμενη κάμερα του. Το κατά πόσο θα είναι αξιόπιστο σε βάθος χρόνου αυτό το setup είναι κάτι που μένει να το δούμε στην πράξη, αφού η Samsung φημίζεται να αποφεύγει να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες μέχρι να βεβαιωθεί για την πρακτικότητα τους.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Galaxy A90 θα έχει προφανώς και αυτό αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του, κάτι που υπάρχει και στο αρκετά πιο “φθηνό” Galaxy A50, ενώ για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του, παρότι έχουν ακουστεί αρκετές διαφορετικές επιλογές δεν έχουμε ακόμα κάποια σίγουρη πληροφορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights