Αρχικη ΦΗΜΕΣ Smartphone με τέσσερις κάμερες ετοιμάζει η Motorola

Smartphone με τέσσερις κάμερες ετοιμάζει η Motorola

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται ότι η Nokia δεν είναι η μοναδική εταιρεία με Smartphone που θα έχει… περισσότερες κάμερες από το συνηθισμένο, αφού η Motorola ετοιμάζει τη δίκη της πρόταση με τέσσερις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος.

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα είναι περιορισμένες, και μόνο τα πρώτα επίσημα renders έκαναν την εμφάνιση τους σε διαρροή, αποκαλύπτοντας ένα μάλλον τυπικό σχεδιασμό. Στο πίσω μέρος υπάρχουν προφανώς οι τέσσερις αυτές κάμερες,  που επίσης μέχρι στιγμή δεν είναι γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κάθε μια από αυτές.

Η οθόνη του Smartphone της Motorola θα έχει διαγώνιο 6.2 ιντσων, με άγνωστη ανάλυση, αλλά θα είναι πιθανότατα τεχνολογίας Oled, αφού θα ενσωματώνει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της. Πιθανότατα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, αν και παραδόξως, η Motorola είναι από τις εταιρείες που μέχρι τώρα καταφέρνει να κρατάει «μυστικές» τις συσκευές της αρκετά καλά σε σύγκριση με πολλές εταιρείες του ανταγωνισμού της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights