Αρχικη ΦΗΜΕΣ 48ΜΡ κάμερα και Snapdragon 855 για το Meizu 16s

48ΜΡ κάμερα και Snapdragon 855 για το Meizu 16s

απο Kostas Gliatiotis

Η Κινεζική αρχή πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην αποκάλυψη τεχνικών χαρακτηριστικών για συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τον κατασκευαστή τους. Το νεότερο από αυτά είναι το Meizu 16s, ένα Smartphone που φαίνεται ότι ακολουθεί την πολύ καλή πορεία που έχει η εταιρεία στις κορυφαίες συσκευές της.

Με βάση την καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ, το Meizu 16s θα έρθει στην αγορά με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, τον νεότερο και μέχρι στιγμής καλύτερο επεξεργαστή που έχει η Qualcomm διαθέσιμο στην αγορά. Η βασική έκδοση του Smartphone φαίνεται ότι θα έχει και 8 GB μνήμης RAM, όμως το Meizu 16s έχει κάνει την εμφάνιση του παλαιότερα στο antutu και με “λιγότερα” 6 GB.

Στο πίσω μέρος του Smartphone θα υπάρχει επίσης μια βασική κάμερα με ανάλυση 48ΜΡ, χωρίς όμως να είναι γνωστό ακόμα ποια εταιρεία θα την κατασκευάζει. Κατά κανόνα, οι ακριβότερες συσκευές αυτής της κατηγορίας, χρησιμοποιούν κάμερα της Sony, αφού η αντίστοιχη που έχει κατασκευάσει η Samsung προορίζεται για πιο οικονομικές προτάσεις με βάση την απόδοση της. Η κάμερα των 48ΜΡ θα συνδυάζεται με μια δεύτερη, με ανάλυση 20ΜΡ που μένει να δούμε αν θα έχει 2Χ οπτικό ζουμ ή αν η Meizu έχει επιλέξει και αυτή την λύση της σημαντικά πιο χρήσιμης, κάμερας με υπερ ευρυγώνιο φακό.

Όταν ένα Smartphone κάνει την εμφάνιση του στην ΤΕΝΑΑ, συνήθως δεν απέχει ιδιαίτερα από την επίσημη διάθεση του στην αγορά. Η Κινεζική αρχή πιστοποίησης ελέγχει τις συσκευές για τη συμβατότητα τους με τη νομοθεσία της χώρας, κάτι που συνηθως γίνεται όταν αυτές είναι κοντά στην τελική τους μορφή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights