Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα Smartphone της LG που θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie

Τα Smartphone της LG που θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Η LG δεν έχει την καλύτερη παράδοση σε ότι αφορά την αναβάθμιση παλαιότερων συσκευών της στην εκάστοτε νεότερη έκδοση του Android της Google. Η εταιρεία δοκίμασε να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, με την ίδρυση ενός ξεχωριστού “κέντρου” ανάπτυξης λογισμικού, που θα εστίαζε σε ακριβώς αυτόν τον τομέα, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει τα απαραίτητα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά, η LG έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με Smartphones που θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie, σχετικά άμεσα, μέχρι τον Ιούνιο που μας έρχεται. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει μόνο ακριβές συσκευές, και συγκεκριμένα τα V30, V30S, V35 ThinQ και το V40 ThinQ, με το τελευταίο να είναι απορίας άξιο γιατί δεν είχε εξ αρχής κυκλοφορήσει με Android 9 Pie προ-εγκατεστημένο.

Στην λίστα αυτή θα πρέπει να προσθέσουμε και τα G7 One και το G7 ThinQ, που έχουν ήδη αναβαθμιστεί στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, όμως ακόμα και με όλα αυτά, η εταιρεία απέχει ακόμα πολύ από το να βελτιώσει την κακή φήμη που έχει σε αυτόν τον τομέα. Έτσι και αλλιώς η παρουσία της στην μεσαία κατηγορία τιμής είναι ιδιαίτερα μικρή, όμως για τις ελάχιστες συσκευές που έχει σε αυτή, φαίνεται ότι η LG δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο “πλάνο” ώστε να τις αναβαθμίσει  και αυτές κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights