Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 20i στις 17 Απριλίου

Honor 20i στις 17 Απριλίου

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone φαίνεται ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει η Honor, αφού η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Weibo ένα teaser, που παρουσιάζει το πάνω μισό μιας συσκευής με ένα πολύ μικρό Notch στην οθόνη. Το Honor 20i όπως φαίνεται ότι θα είναι η ονομασία του, θυμίζει τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, το επίσης νέο P30 της “μητρικής” Huawei.

Η κάμερα αυτή στο μπροστινό μέρος, θα έχει επίσης την ίδια ανάλυση με αυτή των δύο P30, στα 32ΜΡ ενώ μια προηγούμενη καταχώρηση στην Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA δείχνει ότι θα έχει και τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Η ονομασία Honor 20i παραπέμπει πιθανότατα σε μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας, με τον Kirin 710 επεξεργαστή και τεχνικά χαρακτηριστικά ανάλογα με αυτά του Honor 10 Lite.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές πολλές ακόμα πληροφορίες για το Smartphone εκτός από την ονομασία του  και την ανάλυση της Selfie κάμερας, όμως πιθανότατα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του να δουν το φως της δημοσιότητας μερικές ακόμα φωτογραφίες του καθώς και επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights