Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy A80 εμφανίζεται στο Geekbench

Το Galaxy A80 εμφανίζεται στο Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα πριν το event που έχει προγραμματίσει η Samsung για την παρουσίαση νέων συσκευών της σειράς Galaxy A, ένα ακόμα Smartphone με κωδικο μοντέλου SM-A805F, εμφανίστηκε στο Geekbench, με έναν επίσης άγνωστο επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Με βάση τον κωδικό μοντέλου, το Smartphone θα έχει πιθανότατα την εμπορική ονομασία Galaxy A80, και είναι ιδιαίτερα πιθανό να πρόκειται για την ίδια συσκευή που μέχρι τώρα είχε διαρρεύσει με την ονομασία Galaxy A90. Μια ημέρα απομένει μέχρι να το μάθουμε και επίσημα αυτό, και η καταχώρηση στο Geekbench αποκαλύπτει τον Snapdragon 6150 στο εσωτερικό του Smartphone, που πιθανότατα είναι επίσης η κωδική ονομασία για κάποια νεότερη έκδοση του Snapdragin 675 που η εταιρεία έχει ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

Η συγκεκριμένη έκδοση του Galaxy A80 είχε 8 GB μνήμης RAM, κάτι που από μόνο του δείχνει ότι το Smartphone θα ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, με αντίστοιχη τιμή πώλησης. Οι πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, σε μια διάταξη που θα σηκώνεται πάνω από την οθόνη, και θα περιστρέφεται ώστε να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και για την λήψη Selfies.

Σε μια ημέρα από σήμερα, η Samsung θα πραγματοποιήσει την Live παρουσίαση των συσκευών της Online και θα γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα που τελικά θα ανακοινώσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights