Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου OnePlus 7 Pro

Φωτογραφίες του επόμενου OnePlus 7 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο ότι και η OnePlus θα παρουσιάσει σύντομα το επόμενο της κορυφαίο Smartphone, που με βάση την ώς τώρα λογική της εταιρείας, θα έχει τον αριθμό “7” στην ονομασία του. Πριν μερικές ώρες όμως, έκαναν την εμφάνιση τους δύο φωτογραφίες, που δείχνουν ένα νέο Smartphone της εταιρείας, και ο υπεύθυνος για τη… διαρροή τους, ισχυρίζεται ότι η ονομασία του θα είναι OnePlus 7 Pro.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για μια επιπλέον έκδοση του νέου Smartphone της εταιρείας, ούτε αν αυτή θα είναι όντως η τελική ονομασία του. Οι φωτογραφίες πάντως, αποκαλύπτουν ή επιβεβαιώνουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του One Plus 7 pro. Το πρώτο από αυτα είναι η οθόνη χωρίς κανενός είδους Notch ή “τρύπα” για την μπροστινή κάμερα, η οποία οθόνη έχει και ένα εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της. Η κάμερα για τις Selfies πιθανότατα θα… βγαίνει από το εσωτερικό του Smartphone, σε μια διάταξη ίδια με αυτή που έχουν παρουσιάσει άλλες εταιρείες τον προηγούμενο χρόνο.

Το δεύτερο στοιχείο που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro φαίνεται να είναι κυρτή στις άκρες της, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας. Η δεύτερη φωτογραφία αποκαλύπτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Smartphone, και επιβεβαιώνει την αναμενόμενη ύπαρξη του Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, αλλά και τα 8 GB RAM που πιθανότατα θα έχει η βασική έκδοση.

Στο πίσω μέρος του OnePlus 7 Pro, θα βρίσκονται τρεις διαφορετικές κάμερες, με την βασική να έχει και εδώ ανάλυση 48ΜΡ, ενώ η δεύτερη θα είναι στα 16ΜΡ, πιθανότατα με υπερ ευρυγώνιο φακό, και μια τρίτη κάμερα των 8ΜΡ και μέχρι στιγμής άγνωστη χρησιμότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights