Αρχικη ΦΗΜΕΣ Redmi με Snapdragon 855 και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος
redmi

Redmi με Snapdragon 855 και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Redmi, που αποτελεί πλέον ξεχωριστό Brand από την ίδια τη Xiaomi, να παρουσιάζει το δικό της κορυφαίο Smartphone φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται με την συσκευή να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε βίντεο.

Το βίντεο αυτό έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερόλεπτα, που είναι όμως αρκετά για να “αποκαλύψουν” βασικά στοιχεία του Smartphone. Ξεκινώντας από το πίσω μέρος, η συσκευή της Redmi θα έχει τρεις διαφορετικές κάμερες, και είναι ιδιαίτερα πιθανό η βασική από αυτές να έχει και εδώ ανάλυση 48ΜΡ όπως και στο Mi 9 της “μητρικής” Xiaomi. Λογικά μια από τις άλλες δύο θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, που θεωρείται πλέον σχεδόν απαραίτητος σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα αποκαλυψη του συγκεκριμένου βίντεο αφορά την οθόνη, που έχει εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της, και μια μικρή τρύπα για την Selfie κάμερα. Η τρύπα αυτή βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης, στο πάνω μέρος, σε ένα σημείο που αποτελεί κάτι νέο, αφού καμία συσκευή του ανταγωνισμού μέχρι σήμερα δεν προσφέρει κάτι ανάλογο.

Οι πληροφορίες θέλουν την Redmi να χρησιμοποιεί τον κορυφαίο Snapdragon 855 της Qualcomm για το Smartphone της, και μένει να δούμε με τι μνήμη RAM θα συνδυάζεται αυτός, αλλά και τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights