Αρχικη ΦΗΜΕΣ Πατέντα για Smartphone με 3 Selfies κατέθεσε η LG

Πατέντα για Smartphone με 3 Selfies κατέθεσε η LG

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι δεν έχει πλέον εδώ και καιρό το μερίδιο της αγοράς που θα ήθελε, η LG παραμένει μια από τις εταιρείες που προσπαθούν να φέρουν κάτι νέο στην αγορά των Smartphones με κάθε επόμενη συσκευή τους. Η εταιρεία φαίνεται ότι κατέθεσε πρόσφατα μια αίτηση για πατέντα, ενός Smartphone που έχει τρεις διαφορετικές κάμερες στην μπροστινή πλευρά του, μέσα σε ένα Notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Η πατέντα δεν περιγράφει την λειτουργία της κάθε μιας από αυτές τις κάμερες συγκεκριμένα, όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι η μια από αυτές θα είναι ένας συνηθισμένος φακός, άλλη μια θα έχει πιθανότατα πιο ευρύ πλάνο, και η τρίτη θα μπορούσε να είναι ένας ToF αισθητήρας για τον καλύτερο υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει πολύ “γενικό” , και μπορεί απλά η LG να θέλει να κατοχυρώσει την πατέντα απλά για την ιδέα και τη συγκεκριμένη διάταξη, χωρίς να αποκαλύψει ακόμα την συσκευή στην οποία θα το χρησιμοποιήσει. Αυτό που είναι ξεκάθαρο πάντως είναι ότι για να το πετύχει αυτό η εταιρεία, πρέπει να διατηρήσει το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, σε μια εποχή που όλες οι εταιρείες αναζητούν διαφορετικούς τρόπους για να το “εξαφανίσουν” από τις συσκευές τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.