Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera test : Galaxy A50 Vs P30 Lite

Camera test : Galaxy A50 Vs P30 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Το P30 Lite της Huawei και το Galaxy A50 της Samsung είναι δύο από τις νεότερες και πιο ενδιαφέρουσες συσκευές στην μεσαία κατηγορία, με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά συνολικά, αλλά και πιο συγκεκριμένα τις τρεις κάμερες που έχει το κάθε ένα στο πίσω μέρος του. Προφανώς και η επιλογή ενός Smartphone δεν βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην απόδοση που έχει η κάμερα του, όμως καλώς ή κακώς αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινό.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, περιγράφουμε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας σε κάθε ένα από τα δύο Smartphones, και βλέπουμε μερικά δείγματα φωτογραφιών, συγκρίνοντας την ποιότητα τους. Το P30 Lite έρχεται με τρεις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος του, όπως και το Galaxy A50, η βασική όμως από αυτές έχει εντυπωσιακά υψηλη ανάλυση 48ΜΡ, αντί της και πάλι όχι “μικρής” στην συσκευή της Samsung, που φτάνει τα 25ΜΡ. Η δεύτερη κάμερα και στις δύο συσκευές έχει την ίδια ονομαστική ανάλυση στα 8ΜΡ, και υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, με αυτή της Samsung να φτάνει τις 123 μοιρές, με λίγο πιο έντονες παραμορφώσεις όμως στα άκρα της φωτογραφίας.

Παρότι λοιπόν κάθε μια από τις συσκευές έχει συνολικά τα δικά της πλεονεκτήματα, τα οποία και έχουμε γνωρίσει σε ξεχωριστό video, οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος τους παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο. Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε σαν “δείγματα” καλύπτουν ένα σχετικά μεγάλο εύρος από  αντικείμενα και σκηνικα, ενώ κάποιες από αυτές έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, και οι υπόλοιπες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights