Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα Galaxy J4+ και J6+ αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie

Τα Galaxy J4+ και J6+ αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Δύο ακόμα συσκευές ξεκίνησε να αναβαθμίζει η Samsung στο νεότερο Android 9, και πιο συγκεκριμένα τα Galaxy j4+ και J6+, τις θεωρητικά “καλύτερες” εκδόσεις τους, που ανήκουν πρακτικά στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Το Galaxy J4+ μάλιστα, είναι προς το παρόν και η οικονομικότερη συσκευή της εταιρείας, με διαφορά, που αναβαθμίζεται στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Μαζί με το Android 9 Pie, η αναβάθμιση φέρνει στις δύο συσκευές και το επίσης νεότερο OneUi, το γραφικό περιβάλλον της Samsung που “τρέχει” και το Galaxy S10, αλλά και όλα τα υπόλοιπα Smartphones που έχουν ήδη αναβαθμιστεί. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 1 GB και στις δύο συσκευές, κάτι που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης τους θα πρέπει να έχει διαθέσιμο αρκετό χώρο για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγκατάστασης τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Samsung έχει ξεκινήσει τη διάθεση της αναβάθμισης σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, θα συνεχίζει με πιο γρήγορο ρυθμό από το συνηθισμένο, και την επέκταση στην υπολοιπη Ευρώπη. Οι συσκευές που πωλούνται επίσημα στη χωρα μας δεν ανήκουν στο πρώτο “κύμα” αναβαθμίσεων, όμως σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν σύντομα και αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights