Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αναβάθμιση λογισμικού με νέες δυνατότητες στο Galaxy A50

Αναβάθμιση λογισμικού με νέες δυνατότητες στο Galaxy A50

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας λίγο καιρό διαθέσιμο στην  αγορά, το νέο Galaxy A50 της Samsung φαίνεται ότι είναι μια από τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας στην οποία η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία. Το Smartphone ξεκίνησε να λαμβάνει μια ενημέρωση λογισμικού, που προσθέτει νέες δυνατότητες, αλλά βελτιώνει και την λειτουργία του συνολικά.

Η αναβάθμιση είναι αρχικά διαθέσιμη για την αγορά της Ινδίας, που είναι άλλωστε μια από τις πιο σημαντικές για τη Samsung και όχι μόνο, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής.

  1. Οπτικό πεδίο 68 μοιρών για φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα
  2. Εστίαση σε πραγματικό χρόνο για φωτογραφίες με θολό φόντο, και νέες δυνατότητες επεξεργασίας στη “Συλλογή” φωτογραφιών
  3. Beauty video mode, για βελτιώσεις στην εμφάνιση κατά την εγγραφή ενός βίντεο
  4. Bixby Routines, για αυτοματοποιημένες ενέργειες που βοηθούν τον χρήστη στην καθημερινότητα του
  5. Ενημερώσεις ασφαλείας από την Google

Η αναβάθμιση βελτιώνει και την λειτουργία του αισθητήρα αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη του Galaxy A50. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας αποτελεί κάτι νέο στην συγκεκριμένη κατηγορία, η ταχύτητα του όμως είναι σημαντικά πιο “αργή” σε σύγκριση με ακριβότερες συσκευές, κάτι που θεωρητικά διορθώνεται με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση λογισμικού.

Το μέγεθος της ενημέρωσης είναι περίπου 660 ΜΒ, κάτι που σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να την κατεβάσει κάποιος μέσω ενός wi-fi δικτύου, όταν γίνει διαθέσιμη και στην Ευρώπη. Συνήθως αυτό γίνεται σχετικά άμεσα, με κάθε χώρα να λαμβάνει την αναβάθμιση όταν πάρει την έγκριση από τη Samsung σε αυτή, αλλά και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights