Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9 Vs Huawei P30 (Video)
mi 9

Xiaomi Mi 9 Vs Huawei P30 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η σύγκριση του νέου Mi 9 της Xiaomi με το αντίστοιχα κορυφαίο P30 Pro της Huawei έχει θεωρητική σημασία περισσότερο, αφού οι δύο συσκευές έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή πώλησης τους. Μια αντίστοιχη σύγκριση όμως με το μικρότερο “απλό” P30, έχει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον, αφού οι δυο συσκευές είναι πολύ πιο κοντά σε κόστος, έστω και αν το Mi 9 συνεχίζει να είναι η οικονομικότερη πρόταση.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο αναλύουμε τις βασικότερες διαφορές, αλλά και μερικές από τις ομοιότητες που έχουν οι δύο προτάσεις της Xiaomi και της Huawei. Όπως πάντα, προσπαθούμε να εστιάσουμε σε εκείνες τις διαφορές που είναι “αντικειμενικές”, όπως το μέγεθος της οθόνης και της μπαταρίας, και λιγότερο σε αυτές που είναι πιο “υποκειμενικές, όπως η ευκολία χρήσης του γραφικού περιβάλλοντος κάθε εταιρείας.

Το Smartphone της Xiaomi συνεχίζει να προσφέρει τις τρεις πολύ καλές σε απόδοση κάμερες στο πίσω μέρος του, και το P30 της Huawei έρχεται με μια εντυπωσιακά όμοια διάταξη, τουλάχιστον για τις δύο από τις τρεις κάμερες του. Τα δύο Smartphones έχουν και διαφορετικό επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, με το Mi 9 να αποτελεί θεωρητικά την ισχυρότερη πρόταση, αφού ο Snapdragon 855 έχει μια έστω και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών. Το P30 από την πλευρά του, προσφέρει μια μεγαλύτερη μπαταρία, που αποδίδει και σημαντικά περισσότερο, όπως και μικρότερες συνολικές διαστάσεις λόγω της αντίστοιχα μικρότερης οθόνης του.

Η συσκευή της Huawei έχει ένα μικρό προβάδισμα και στον τομέα της φωτογραφίας, κάτι όμως που αξίζει το δικό του ξεχωριστό βίντεο για … επιπλέον ανάλυση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights