Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9 Camera test (Video)
mi 9

Xiaomi Mi 9 Camera test (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Mi 9 της Xiaomi είναι με διαφορά το πιο ενδιαφέρον και ισχυρό Smartphone που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, κάτι μέχρι ένα σημείο αναμενόμενο, αφού είναι ταυτόχρονα και η νεότερη πρόταση της. Στο πίσω μέρος του υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, μια αλλαγή για τη Xiaomi, που ακολουθεί πλέον αυτό που θεωρείται δεδομένο στην High end κατηγορία. Αυτό που επίσης θεωρείται δεδομένο, είναι η πολύ καλή απόδοση που έχουν αυτές οι τρεις κάμερες στην πράξη, η κάθε μια στο δικό της “τομέα”, αφού είναι σχεδιασμένες να βγάζουν πολύ διαφορετικές φωτογραφίες η κάθε μια.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, περιγράφουμε τις δυνατότητες που έχει κάθε μια από τις τρεις αυτές κάμερες, δοκιμάζουμε την απόδοση τους και βλέπουμε πως λειτουργεί η εφαρμογή του Mi 9 που τις διαχειρίζεται.

Η βασική κάμερα του Mi 9 έρχεται με ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση 48ΜΡ και χρησιμοποιεί και εδώ την τεχνική του Pixel binning για να χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά την ανάλυση αυτή, σε φωτογραφίες με μικρότερο μέγεθος. Για την φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η Xiaomi έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό Night Mode, μια προσθήκη που κάνει λιγότερο “σημαντική” την απουσία του OIS από την βασική κάμερα του Mi 9.

Αντίστοιχα, το Smartphone προσφέρει και την ιδιαίτερα δημοφιλή πλέον επιλογή της κάμερας με υπερ ευρυγώνιο φακό, που μπορεί να “χωρέσει” μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία. Η ανάλυση εδώ είναι στα 16MP, με ένα διάφραγμα f/2.2 για τον φακό της, ενώ έχει κανονικά Auto focus, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο δυστυχώς σε συσκευές που είναι σημαντικά ακριβότερες από το Mi 9. Η τρίτη κάμερα είναι και η λιγότερο “νέα” αφού έχει 2Χ οπτικο zoom στον φακό της, ανάλυση 12ΜΡ, και μπορεί να φέρει το αντικείμενο της φωτογραφίας μας δύο φορές πιο κοντά σε σχέση με την βασική κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights