Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Pro Vs Nokia 9 Camera test (Video)
p30 pro

Huawei P30 Pro Vs Nokia 9 Camera test (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο P30 Pro της Huawei είναι με διαφορά το Smartphone που προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελέσματα σε ποιότητα. Το Nokia 9, είναι ένα Smartphone που από την πλευρά του υπόσχεται μια πολύ διαφορετική απόδοση, συνδυάζοντας πέντε διαφορετικές κάμερες για την λήψη μιας φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο αναλύουμε τις δυνατότητες που προσφέρει κάθε ένα από τα δύο Smartphones, και τις επιλογές στην λήψη φωτογραφιών. Το P30 Pro έρχεται με κάμερες που ανάλογα με το θέμα της φωτογραφίας μπορούν να βγάλουν η κάθε μια το δικό της αποτέλεσμα, ενώ το Nokia 9 προσφέρει μόνο ένα οπτικό πεδίο, και την δυνατότητα χρήσης και των πέντε καμερών ταυτόχρονα.

Η πρόταση της Huawei αναλαμβάνει αυτή να επεξεργαστεί τα δεδομένα από την κάμερα, και να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία, το Nokia 9 από την πλευρά του ακολουθεί όμως μια διαφορετική λογική. Το Smartphone βγάζει απλά καλές φωτογραφίες σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, όμως το πραγματικό πλεονέκτημα του είναι τα RAW αρχεία, που περιέχουν ασυμπίεστα δεδομένα από τις πέντε κάμερες. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να τα επεξεργαστεί, προκειμένου να δημιουργήσει αυτός μια πολύ καή φωτογραφία, μια διαδικασία όμως που απαιτεί χρόνο και διάθεση.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και το ζήτημα της φωτογράφισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου η διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών είναι αρκετά σημαντική. Το Nokia 9 από την πλευρά του δεν προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, αφού μπορεί απλά να βγάλει μια σχετικά φωτεινή φωτογραφία, εκμεταλλευόμενο το f/1.8 διάφραγμα του φακού σε κάθε μια από τις πέντε κάμερες του. Το P30 Pro ομως, έχει μια βασική κάμερα εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεται για κορυφαία απόδοση σε αυτές τις συνθήκες. Το “φωτεινό” f/1.6 διάφραγμα του φακού του, σε συνδυασμό με τον RYYB αισθητήρα που μπορεί να δει έως και 40% περισσότερο φως, αλλά και το OIS είναι μερικά μόνο από αυτά που δεν μπορεί να προσφέρει η πρόταση της Nokia.

Στο βίντεο υπάρχουν δείγματα από την κάμερα κάθε συσκευής, προκειμένου να μπορεί να κρίνει ο καθένας μόνος του τις διαφορές μεταξύ τους, και να επιλέξει αυτό που είναι πιο κοντά στις δικές του προτιμήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights