Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 10 Plus video Review

Sony Xperia 10 Plus video Review

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xperia 10 Plus είναι το μεγαλύτερο από τα δύο Smartphones της Sony Mobile για την μεσαία κατηγορία τιμής. Όπως ακριβώς και το Xperia 10, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό του, είναι η ασυνήθιστη οθόνη του. Με αναλογία πλευρών 21:9, η οθόνη αυτή είναι σημαντικά πιο “ψηλή” από το συνηθισμένο.

Η Sony Mobile θεωρεί ότι η οθόνη αυτή του Xperia 10 Plus είναι καλύτερη, ή έστω πιο βολική, για την προβολή ταινιών και κάθε είδους βίντεο. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για αυτό, είναι η ταινία αυτή να είναι γυρισμένη στην ίδια αναλογία, κάτι που παραδόξως συμβαίνει πιο συχνά από ότι θα περίμενε κανείς. Παρόλα αυτά εκτός από την οθόνη του, το Xperia 10 Plus προσπαθεί να είναι ένα ανταγωνιστικό Smartphone σε όλους τους βασικούς τομείς που “πρέπει” να είναι πλέον, ακόμα και μια συσκευή που ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Ο Snapdragon 636 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, δεν είναι η  καλύτερη επιλογή με βάση τις συνολικές επιδόσεις του, αφού χρησιμοποιείται και σε σημαντικά οικονομικότερες συσκευές του ανταγωνισμού. Το σχεδόν stock γραφικό περιβάλλον της Sony mobile όμως, είναι ιδιαίτερα “ελαφρύ”, και μέχρι ένα βαθμό συμβάλει στην ομαλή λειτουργία χωρίς προβλήματα. Η ίδια η οθόνη, στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, και ανάλυση 2520 x 1080 pixels, μια ασυνήθιστη παραλλαγή του 1080p για οθόνη με τόσο μεγαλύτερο… ύψος.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, δοκιμάζουμε το Xperia 10 Plus και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από την χρήση του, στις ημέρες που το είχαμε στα χέρια μας. Η πρόταση της Sony Mobile είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, και μέχρι ένα σημείο “αξίζει” την προσοχή του αγοραστικού κοινού απλά και μόνο για αυτό . Φυσικά είναι και ένα ιδιαίτερα ικανό Smartphone, που προσφέρει σχεδόν όλα όσα θεωρεί δεδομένα ο υποψήφιος αγοραστής στην κατηγορία τιμής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights