Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Lite Vs Redmi Note 7 (Video)
p30 lite

Huawei P30 Lite Vs Redmi Note 7 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο κορυφαίο P30 Lite της Huawei, είναι με διαφορά η καλύτερη πρόταση της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής, και με ελάχιστες εξαιρέσεις, μια από τις καλύτερες συσκευές στην κατηγορία του γενικότερα. Το Redmi Note 7 της Xiaomi όμως, είναι ένα σημαντικά οικονομικότερο Smartphone, που σε όλους τους βασικούς τομείς, δεν έχει κάτι να “ζηλέψει” από την συσκευή της Huawei.

Το βίντεο που ετοιμάσαμε, εστιάζει για μια ακόμα φορά στις αντικειμενικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, και αναλύει τις βασικότερες από αυτές. Προφανώς πάντα υπάρχουν πολλοί ακόμα τομείς, όπως η υποκειμενική προτίμηση στο γραφικό περιβάλλον της κάθε εταιρείας (προσωπικά θεωρούμε ιδιαίτερα όμορφο και χρηστικό το MIUI 10.3), αλλά και ο σχεδιασμός και το συνολικό μεγεθος κάθε συσκευής.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον (και για το οποίο έχουμε ετοιμάσει δεύτερο ξεχωριστό βίντεο…) είναι η απόδοση που έχουν οι κάμερες στο πίσω μέρος των δύο συσκευών. Το P30 Lite αλλά και το Note 7, είναι οι δύο συσκευές της κατηγορίας αυτής που έρχονται με κάμερα εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης 48ΜΡ, που εκτός των άλλων διαθέτει αρκετά καλή απόδοση και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Προφανώς και ένα μεγάλο μέρος από την διαφορά στην τιμή οφείλεται στην εξωτερική εμφάνιση του P30 Lite, μια εμφάνιση που θυμίζει συσκευή πολύ υψηλότερης κατηγορίας, όμως υπάρχουν και μερικοί άλλοι τομείς στους οποίους η συσκευή της Huawei ξεχωρίζει. Ο Kirin 710 επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι αντίστοιχα δυνατός με τον Snapdragon 660 που βρίσκεται στο note 7, ενώ έρχεται με 128 GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, αντί των 64 GB στην συσκευή της Xiaomi.

Έστω και με σημαντική διαφορά στην τιμή λοιπόν, διαφορά προφανώς υπέρ του Note 7 της Xiaomi, τα δύο Smartphones είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πρώτο μισό του 2019 στην μεσαία κατηγορία, και η κάθε μια αξίζει την προσοχή των υποψήφιων αγοραστών.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights