Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A70 Vs Galaxy A50 (Video)
galaxy a70

Samsung Galaxy A70 Vs Galaxy A50 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο και αρκετά ενδιαφέρον Galaxy A70 της Samsung είναι μια συσκευή στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, που έρχεται στην αγορά σε μια τιμή “σχετικά λογική” με βάση αυτά που προσφέρει. Η μεγάλη οθόνη των 6.7 ιντσών είναι σίγουρα διαφορετική από το συνηθισμένο, χωρίς όμως το Galaxy A70 να είναι ενοχλητικά μεγάλο σε εξωτερικές διαστάσεις, πάντα για τα δεδομένα μιας τόσο μεγάλης οθόνης. Το Galaxy A50 όμως, που επίσης αποτελεί μια από τις νεότερες συσκευές της Samsung στη χώρα μας, είναι μια αντίστοιχα ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, πιθανότατα είναι η συνολικά καλύτερη επιλογή.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα συγκριτικό βίντεο, όπου αναλύουμε τα πλεονεκτήματα της κάθε συσκευής, και βλέπουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ τους. Το Galaxy A70 είναι σημαντικά ακριβότερο από το A50, τουλάχιστον με βάση την επίσημη τιμή πώλησης των δύο συσκευών στη χώρα μας. Η μεγαλύτερη οθόνη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη διαφορά, ενώ και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι διαφορετικά σε βαθμό που να την δικαιολογούν επίσης.

Ο Snapdragon 675 επεξεργαστής του Galaxy A70 είναι στα σημεία ισχυρότερος από τον Exynos 9610 του Galaxy A50, με τη μεγαλύτερη διαφορά να αφορά την επεξεργαστική ισχύ του, και όχι την παραγωγή γραφικών. Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι μια ίσως πιο σημαντική διαφορά, αφού το Galaxy A70 έρχεται επίσημα στη χώρα μας με 6 GB RAM, ενώ το Galaxy A50 “περιορίζεται” στα 4GB. Παρόλα αυτά, υπάρχει και εδώ έκδοση με 6GB, η οποία όμως δεν είναι εύκολο να βρεθεί και να αγοραστεί επίσημα με εγγύση από την εταιρεία.

Αντίστοιχα, επειδή τα MPixels δεν καθορίζουν την ποιότητα μιας φωτογραφίας συνολικά, τα 32ΜΡ της κάμερας του Galaxy A70 δεν εξασφαλίζουν με τη σειρά τους καλύτερες λήψεις από την κάμερα του A50 με “μικρότερη” ανάλυση στα 25ΜΡ. Τα δύο Smartphones έχουν συνολικά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος το καθένα, όμως οι άλλες δύο είναι ακριβώς ίδιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Η κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό έχει ανάλυση 8ΜΡ και στις δύο περιπτώσεις, με οπτικό πεδίο 123 μοιρών, που είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Αντίστοιχα, η τρίτη κάμερα των A70 και A50 περιορίζεται στα 5ΜΡ, ενώ δεν λειτουργεί και αυτόνομα, αφού υπάρχει μόνο για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι η Samsung πλέον έχει σημαντικά περισσότερες συσκευές διαθέσιμες στην μεσαία κατηγορία τιμής. Τα Galaxy A70 και A50, μαζί με τα οικονομικότερα Galaxy A40 και A20e, αποτελούν συνολικά τέσσερις νέες συσκευές, που σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερες, με την προσθήκη του κορυφαίου Galaxy A80 και του οικονομικότερου Galaxy A10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights