Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Gaming Με το Xiaomi Redmi Note 7 (Video)
note 7

Gaming Με το Xiaomi Redmi Note 7 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Mobile gaming είναι κάτι που καλώς ή κακώς απασχολεί πλέον ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, αφού τα παιχνίδια που δημιουργούνται για Smartphones είναι συνεχώς καλύτερα και πιο… διασκεδαστικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι όλο και πιο απαιτητικά σε επιδόσεις, κάτι που κάνει “δύσκολο” το Gaming σε συσκευές με χαμηλότερο κόστος.

Το νέο Redmi Note 7 της Xiaomi όμως δεν είναι μια απλή συσκευή στην μεσαία κατηγορία, αφού όπως σχεδόν και σε όλους τους άλλους τομείς, έτσι και σε αυτόν του Gaming, προσφέρει περισσότερα από το συνηθισμένο για τα χρήματα που κοστίζει.

Ο Snapdragon 660 της Qualcomm έχει στο εσωτερικό του μια σχετικά ισχυρή GPU, η οποία καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και αρκετά απαιτητικών παιχνιδιών, όπως είναι το PUBG.

Το Video

Στο συγκεκριμένο βίντεο, δοκιμάζουμε μερικά από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google, και το πως παίζει το κάθε ένα από αυτά στο Redmi note 7. Το PUBG για παράδειγμα, επιλέγει αυτόματα το “μεσαίο” σετ ρυθμίσεων ποιότητας προκειμένου να παίξει σωστά στο Note 7, παρότι μπορεί υπό συνθήκες να παίξει και σε υψηλότερες ρυθμίσεις.

Το Smartphone έχει αρκετή ισχύ για να παίζει σχεδόν τα πάντα σε φυσιολογική ποιότητα γραφικών, ενώ προφανώς για τα πιο απλά παιχνίδια, η απόδοση της GPU του Snapdragon 660 είναι υπερ αρκετή.

Η μεγάλη οθόνη, σε συνδυασμό με την επίσης αρκετά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του Note 7, το κάνουν “ιδανικό” και για Gaming, ειδικά για όσους θέλουν ότι καλύτερο μπορούν να αγοράσουν σε αυτά τα χρήματα. Ένα μικρό παράπονο έχουμε από το μοναδικό ηχείο στο κάτω μέρος του Smartphone, και αυτό όχι με την απόδοση του, αλλά με το ότι μπορεί να το καλύψει εύκολα κάποιος με το χέρι του ενώ παίζει.

Σε κάθε περίπτωση, το Redmi Note 7 καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό, και προσφέρει περισσότερα από όσα συνηθίζεται στην κατηγορία του. Η καλή Gaming απόδοση απλά περιλαμβάνεται και αυτή στο πολύ καλό σύνολο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights