Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 5 εκατομμύρια Galaxy A πούλησε η Samsung σε 70 ημέρες στην Ινδία

5 εκατομμύρια Galaxy A πούλησε η Samsung σε 70 ημέρες στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός ότι τα νέα Smartphones της σειράς Galaxy A από τη Samsung είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ειδικά σε σύγκριση με τις παλαιότερες συσκευές της εταιρείας στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Φαίνεται όμως ότι έχουν και καλή “απήχηση” στο αγοραστικό κοινό, τουλάχιστον στην Ινδία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πουλήσει συνολικά 5 εκατομμύρια συσκευές της σειράς Galaxy A σε συνολικά 70 ημέρες.

Το χρονικό διάστημα αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού αφορά την έναρξη των πωλήσεων για τα νέα Galaxy A, με τη Samsung να έχει ήδη κάνει διαθέσιμα στην Ινδία τα Galaxy A10, A20, A30, A40 και Α50, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα και τα ακόμα ακριβότερα Galaxy A70 και A80. Τουλάχιστον οι οικονομικότερες συσκευές της νέας σειράς, είναι ιδανικές για την αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας, η οποία έχει μεγάλο μέγεθος αλλά σχετικά περιορισμένη αγοραστική δύναμη.

Τα Galaxy A στην Ινδία καλύπτουν ένα εύρος τιμών από 70 μέχρι και 400 ευρώ περίπου, προκειμένου θεωρητικά και πρακτικά, να προσφέρουν μια συσκευή για κάθε είδους υποψήφιο αγοραστή. Η Samsung παρολα αυτά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιες συσκευές ακριβώς πούλησαν τα περισσότερα κομμάτια, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ήταν τα φθηνότερα Galaxy A10 και A20. Αυτό που έκανε γνωστό η εταιρεία όμως, είναι ότι ο τζίρος από αυτά τα 5 εκατομμύρια τηλέφωνα ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ένα εντυπωσιακό πόσο για την αγορά της Ινδίας.

Σύμφωνα με την Counterpoint, η Samsung κατέχει το 23% της αγοράς στη συγκεκριμένη χώρα, και εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πλέον, είναι σε μια μόνιμη “διαμάχη” με τη Xiaomi για την πρώτη θέση, με τις δύο εταιρείες να παίρνουν ή να χάνουν την πρωτιά αυτή ανά τρίμηνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights