Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε τις τρεις κάμερες του νέου Galaxy A70 (video)
galaxy a70

Δοκιμάζουμε τις τρεις κάμερες του νέου Galaxy A70 (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A70 είναι προς το παρόν τουλάχιστον, το καλύτερο Smartphone της σειράς, μέχρι το ακόμα πιο εντυπωσιακό και ασυνήθιστο Galaxy A80 να ξεκινήσει να πωλείται και αυτό επίσημα στη χώρα μας. Εκτός από την εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη των 6.7 ιντσών, με την πολύ καλή απόδοση και στην πράξη χάρη στην χρήση ενός AMOLED panel, το Smartphone έχει και συνολικά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Το Video

Η βασική από αυτές, έρχεται με αυξημένη ανάλυση στα 32ΜΡ, ειδικά σε σύγκριση με το αμέσως “μικρότερο” Galaxy A50 που… περιορίζεται στα 25ΜΡ. Το διάφραγμα του φακού της στο f/1.7 υπόσχεται στη θεωρία καλές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλότερο φωτισμό, κάτι που όπως ανακαλύψαμε και παρουσιάζουμε στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν ισχύει απαραίτητα και στην πράξη. Η δεύτερη κάμερα τώρα, έρχεται με έναν υπερ ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 123 μοιρών, μεγαλύτερο δηλαδή από όλες τις συσκευές του ανταγωνισμού με αντίστοιχη κάμερα. Η ανάλυση είναι περιορισμένη και εδώ στα 8ΜΡ, όπως και στο Galaxy A50, και ουσιαστικά είναι αυτή που συνηθίζεται σε αυτή την κατηγορία.

Όμως η κάμερα αυτή δεν έχει δυνατότητα auto focus, κάτι που περιορίζει σημαντικά την χρησιμότητα της, ενώ ταυτόχρονα το f/2.2 διάφραγμα του φακού κάνει δύσκολη τη λήψη φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η τρίτη και τελευταία κάμερα, υπάρχει περισσότερο για να μπορεί η Samsung να πει ότι είναι τρεις οι κάμερες για εμπορικούς λόγους, αφού δεν λειτουργεί αυτόνομα. Με ανάλυση μόλις 5ΜΡ, χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με τη βασική κάμερα, όταν θέλουμε να βγάλουμε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το Galaxy A70 λοιπόν, έχει όλα όσα πρέπει να έχει θεωρητικά, προκειμένου να “ταιριάζει” στην κατηγορία τιμής του. Η ανάλυση των 32ΜΡ της βασικής κάμερας είναι περισσότερο “εμπορικό” τρικ όπως βλέπουμε και στο βίντεο, αφού οι φωτογραφίες και βγαίνουν στα 12ΜΡ με την τεχνική του Pixel Binning, αλλά και δεν αποτελούν κάτι ιδιαίτερο στον τομέα της ποιότητας. Σε κάθε περίπτωση, το Galaxy A70 είναι ικανοποιητικό για το είδος του, αν και θα θέλαμε από τη Samsung να μην το έχει περιορίσει τεχνητά, όπως στην εγγραφή βίντεο που δεν μπορεί να αλλάζει ανάμεσα στις δύο κάμερες ενώ γράφουμε.

Ο Snapdragon 675 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του Smartphone είναι σχεδιασμένος ακριβώς για να μπορεί να προσφέρει και αυτή τη δυνατότητα, και μαζί με μερικές ακόμα ελλείψης στην “Επαγγελματική” λειτουργία της κάμερας, η εταιρεία έχει επιλέξει να μην προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τα ακριβότερα Galaxy S10 και S10 plus.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights