Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 VS Honor 20 Lite (Video)
honor 20 lite

Xiaomi Redmi Note 7 VS Honor 20 Lite (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Honor 20 Lite είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση στην μεσαία κατηγορία τιμής, με βάση τα χαρακτηριστικά, αλλά και το σχετικά περιορισμένο κόστος του. Το redmi Note 7 όμως της Xiaomi, παραμένει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό Smartphone, ειδικά για τα ακόμα λιγότερα χρήματα που κοστίζει.

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, συγκρίνουμε τις δύο συσκευές τους σημαντικότερους τομείς, προκειμένου να “ανακαλύψουμε”, αν το Honor 20 Lite προσφέρει ουσιαστικά κάτι περισσότερο από την συσκευή της Xiaomi. Προφανώς υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους στον τομέα της κάμερας, αφού το Note 7 έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να έχει εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 48ΜΡ, η οποία λειτουργεί φυσικά με την τεχνική του Pixel binning. Το Honor 20 Lite από την πλευρά του, περιορίζεται σε μια κάμερα “μόνο” των 24ΜΡ, όμως προσφέρει και μια επιπλέον τρίτη επιλογή, μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό που μπορεί να καλύψει ένα σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Υπάρχει φυσικά και η διαφορά ανάμεσα στις επιδόσεις που προσφέρουν τα δύο Smartphones, και το Hardware που βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Το Redmi Note 7 έρχεται με τον παλαιότερο αλλά ιδιαίτερα αποδοτικό Snapdragon 660 επεξεργαστή της Qualcomm, που τουλάχιστον στον τομέα των γραφικών έχει ένα σημαντικό προβάδισμα σε σύγκριση με τον Kirin 710 επεξεργαστή της Huawei που βρίσκεται στο εσωτερικό του Honor 20 Lite. Η μνήμη RAM είναι στα 4GB και για τις δύο συσκευές, και παρότι υπάρχει έκδοση με 6GB και για τα δύο, δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας.

Όπως πάντα, εστιάζουμε στις πιο “αντικειμενικές” διαφορές, όπως το μέγεθος της οθόνης αλλά και οι συνολικές διαστάσεις κάθε συσκευής, και λιγότερο σε υποκειμενικά θέματα όπως η ευχρηστία και η εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος κάθε συσκευής, κάτι που σε μεγάλο βαθμό είναι πάντα θέμα προτίμησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights