Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A40 Vs Galaxy A20e (Video)

Samsung Galaxy A40 Vs Galaxy A20e (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung κάνει μια δυναμική “επιστροφή” στην μεσαία κατηγορία τιμής, με περισσότερες συσκευές από το συνηθισμένο, που ανήκουν στο σύνολο τους πλέον στην σειρά Galaxy A. Το Galaxy A40 είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές με βάση την τιμή και τα χαρακτηριστικά της. Αντίστοιχα όμως, το επίσης νέο Galaxy A20e είναι μια ακόμα πιο οικονομική πρόταση, που “αφαιρεί” μερικά από τα χαρακτηριστικά του A40 προκειμένου να πετύχει αυτή τη χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Στο Video που ετοιμάσαμε, συγκρίνουμε τα βασικότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A40 αλλά και του Galaxy A20e και αναλύουμε τις βασικότερες διαφορές μεταξύ τους. Τα δύο Smartphones έχουν οθόνη 5.8 ιντσών, με σημαντικά μειωμένο πλαίσιο γύρω τους, ειδικά στην περίπτωση του Galaxy A40. Για να πετύχει όμως την χαμηλότερη τιμή του Galaxy A20e, η Samsung έχει επιλέξει τη χρήση μιας οθόνης με χαμηλότερη ανάλυση, που είναι και τεχνολογίας LCD. Το εντυπωσιακό εδώ όμως είναι ότι η εταιρεία κατάφερε να κατασκευάσει ένα πολύ καλό Panel, με χρωματική απόδοση που είναι σημαντικά ανώτερη από το συνηθισμένο στην κατηγορία του.

Φυσικά οι δύο συσκευές έχουν ακόμα πολλές διαφορές μεταξύ τους, όπως η ανάλυση της βασικής τους κάμερας, αλλά και ομοιότητες, όπως η ανάλυση της δεύτερης κάμερας με τον υπερ ευρυγώνιο φακό που είναι ουσιαστικά η ίδια και στις δύο συσκευές στα 5ΜΡ. Οι επιδόσεις του Galaxy A20e είναι λιγότερο καλές από αυτές του Galaxy A40 με τον Exynos 7904, όμως όπως έχουμε ήδη δει σε ξεχωριστό βίντεο, ο Exynos 7884 είναι αρκετά ισχυρός ώστε να παίζει ακόμα και αρκετά απαιτητικά παιχνίδια όπως το PUBG σε αποδεκτές ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών

Όπως πάντα, η συγκριση μας περιορίζεται στις αντικειμενικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, και λιγότερο στις υποκειμενικές όπως η μικρή διαφορά σε εξωτερικές διαστάσεις αλλά και το λίγο μεγαλύτερο βάρος του Galaxy A20e. Στα 270 ευρώ το Galaxy A40 είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone στην κατηγορία του, και το οικονομικότερο μικρό του “Αδερφάκι” έχει ακριβώς αυτές τις … ελλείψεις που του επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο οικονομικό στα 200 περίπου ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights