Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αναβάθμιση με βελτιώσεις για την κάμερα των Galaxy S10

Αναβάθμιση με βελτιώσεις για την κάμερα των Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την διάθεση μιας αναβάθμισης λογισμικού πριν μερικές εβδομάδες, που ενεργοποιούσε την χειροκίνητη επιλογή του Night Mode στα τρια Galaxy S10 της Samsung, έρχεται μια ακόμα νεότερη έκδοση που προσθέτει μερικές ακόμα χρήσιμες βελτιώσεις στην συνολικη απόδοση των τριων καμερών.

Η σημαντικότερη ίσως από αυτές είναι ότι πλέον το Night mode μπορεί να λειτουργήσει και με την Ultra wide κάμερα των Galaxy S10, αφού μέχρι και τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο για την βασική κάμερα, ακόμα και μετά το update για την χειροκίνητη ενεργοποίηση του. Σύμφωνα με τη Samsung, η αναβάθμιση φέρνει αλλαγές και στον τρόπο που λειτουργεί το Night mode, προκειμένου να μην εστιάζει μόνο στο πόσο φωτεινές θα είναι οι φωτογραφίες, αλλά και στο να διατηρούν καλά επίπεδα χρωμάτων αλλά και λεπτομέρειας.

Μια ακόμα αλλαγή φαίνεται ότι είναι η δυνατότητα χρήσης της κάμερας με το 2Χ οπτικό zoom σε φωτογραφίες με θολό φόντο, ώστε να μπορεί να φωτογραφήσει κάποιος ένα πρόσωπο σε κοντινή απόσταση χωρίς να είναι “μεγάλο” το φόντο πίσω από αυτό. Η αναβάθμιση όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, διατίθεται σταδιακά ανά χώρα, και προς το παρόν φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει από την… Ελβετία.

Η διάθεση γίνεται με βάση τη χώρα προορισμού της συσκευής από τη Samsung, κάτι που σημαίνει ότι οι συσκευές στη χώρα μας που έχουν πουληθεί μέσω της παράλληλης αγοράς θα αναβαθμιστούν όταν γίνει διαθέσιμη σε εκείνη τη χώρα και όχι στην Ελλάδα. Η αναβάθμιση γίνεται διαθέσιμη ξεχωριστά για κάθε ενα από τα τρία Galaxy S10, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορά στον χρόνο που θα εμφανιστεί σε όσους έχουν Galaxy S10 για παράδειγμα, σε σύγκριση με όσους έχουν Galaxy S10 Plus.

Tέλος, προς το παρόν η αναβάθμιση φαίνεται ότι αφορά μόνο τα Galaxy S10 που βασίζονται στον Exynos 9820 επεξεργαστή της ίδιας της Samsung, και όχι σε αυτά που χρησιμοποιούν τον Snapdragon 855 και προορίζονται για την αγορά της Αμερικης και της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights