Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi 7A
redmi 7a

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi 7A

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα οικονομική συσκευή παρουσίασε πριν μερικές ώρες η Xiaomi, που ανήκει στο ξεχωριστό πλέον Brand της Redmi, και συγκεκριμένα το Redmi 7A. Όπως δηλώνει η ονομασία του, το Smartphone είναι η οικονομικότερη έκδοση της σειράς που περιλαμβάνει τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά Redmi 7 και φυσικά το Redmi Note 7 της εταιρείας.

Το Redmi 7A τώρα, έχει τον Snapdragon 439 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό είτε με 2 είτε με 3 GB μνήμης RAM, ανάλογα την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του Smartphone είναι στις 5,45 ίντσες με ανάλυση 1440 x 720 pixels, που είναι το αντίστοιχο του 720p σε οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9.

Στο πίσω μέρος του Redmi 7A υπάρχει μια μόνο κάμερα, με ανάλυση 13ΜΡ που προφανώς και καλύπτει τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται σαν συσκευή. Αντίστοιχα η Selfie κάμερα είναι μικρότερη στα 5Mp και βρίσκεται στο πλαίσιο πάνω από την οθόνη, αφού το Smartphone δεν υιοθετεί τη λογική του Notch.

Η μπαταρία του Smartphone είναι επίσης εντυπωσιακά μεγάλης χωρητικότητας 4.000 mAh, που με δεδομένες τις χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας του Snapdragon 439 θα προσφέρει πιθανότατα εντυπωσιακούς χρόνους λειτουργίας. Μάλιστα το Redmi 7A τρέχει και το νεότερο διαθέσιμο Android 9 Pie της Google, με το MIUI 10 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας πάνω από αυτό.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την τιμή αλλά και την διάθεση του Redmi 7A ανά τον κόσμο, με την εταιρεία να σκοπεύει να τις κάνει γνωστές στην εκδήλωση ανακοίνωσης και του κορυφαίου Κ20 Smartphone της μέσα στις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights