Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A40 Vs Honor 20 Lite (Video)
honor 20 lite

Samsung Galaxy A40 Vs Honor 20 Lite (Video)

απο Kostas Gliatiotis

To νέο Honor 20 Lite έρχεται στην Ελληνική αγορά σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή πώλησης με βάση αυτά που προσφέρει, σε μια κατηγορία όμως που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα “σκληρός”. Μια επίσης αρκετά νέα πρόταση στην ίδια κατηγορία, είναι το Galaxy A40 της Samsung, ένα Smartphone που βελτιώνει σημαντικά την παρουσία της εταιρείας σε αυτή, με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και την τιμη πώλησης του.

Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου συγκρίνουμε τις δύο συσκευές, οι οποίες έχουν μόλις 30 ευρώ διαφορά σε κόστος, με το Honor 20 Lite να είναι “παραδόξως” το ακριβότερο από τα δύο. Με αυτά τα 30 ευρώ επιπλέον, η συσκευή της Honor έρχεται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου αντί για τα 64GB του Galaxy A40, και με τρεις διαφορετικές κάμερες αντί για δύο στο πίσω μέρος του.

Το βίντεο

Η βασική κάμερα είναι στα 24ΜΡ για το Honor 20 Lite και στα 16ΜΡ για το Galaxy A40, όμως η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι η συσκευή της Κινεζικής εταιρείας έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αντίστοιχα, και η δεύτερη κάμερα που και στα δύο Smartphones έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για φωτογραφίες με σημαντκά μεγαλύτερο πλάνο, έχει μικρότερη ανάλυση στα 5ΜΡ για το Galaxy A40 και οριακά έστω υψηλότερη ανάλυση στα 8ΜΡ για το Honor 20 Lite.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Exynos 7904 επεξεργαστής της Samsung είναι σίγουρα ικανοποιητικός για την συγκεκριμένη κατηγορία, όμως δεν είναι αντίστοιχος του Kirin 710 που χρησιμοποιεί η Honor. Επίσης, τα 3GB μνήμης RAM του Galaxy A40 είναι λιγότερα από τα 4GB του Honor 20 Lite. Η συσκευή της Samsung έχει σαφές προβάδισμα όμως στον τομέα της οθόνης, αφού το SUPER AMOLED Panel με την ανάλυση των 2340 x 1080 pixels έχει καλύτερη χρωματική απόδοση και σημαντικά πιο ευχάριστη προβολή συνολικά, παρά το μικρότερο μέγεθος των 5.8 ιντσών.

Όπως πάντα, οι συγκρίσεις μας περιορίζονται σε τομείς όπου μπορούν να γίνουν αντικειμενικά, και όχι τόσο σε αυτούς που το υποκειμενικό στοιχείο είναι πιο έντονο. Το γραφικό περιβάλλον κάθε εταιρείας έχει τα πλεονεκτήματα του, και αυτούς που το προτιμούν ακόμα και περισσότερο σε σύγκριση με άλλα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights