Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 20 Lite Camera test (Video)
honor 20 lite

Honor 20 Lite Camera test (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Honor 20 Lite είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συνολικά Smartphones στην κατηγορία τιμής του, και σίγουρα ένα από αυτά με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας. Η εταιρεία έχει μια πολύ καλή παράδοση στο να εκμεταλλεύεται την τεχνογνωσία που της προσφέρει η “μητρική” της Huawei, κάτι που σημαίνει ότι σε πολλούς τομείς οι συσκευές των δύο εταιρειών έχουν το ίδιο καλή πραγματική απόδοση.

Στην περίπτωση του Honor 20 Lite, η εταιρεία έχει επιλέξει μια βασική κάμερα των 24ΜΡ που συνοδεύεται όμως από δύο ακόμα, η κάθε μια για τη δική της ξεχωριστή “δουλειά”. Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, δοκιμάζουμε την πραγματική απόδοση των τριών αυτών καμερών στο πίσω μέρος του Smartphone, με αρκετά δείγματα φωτογραφιών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το βίντεο

Η βασική κάμερα των 24ΜΡ συνδυάζεται σχεδόν άριστα με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που έχει το Honor 20 Lite, προκειμένου να μπορεί να αναγνωρίσει το αντικείμενο ή/και το σκηνικό κάθε φωτογραφίας. Όπως και όλες οι συσκευές της εταιρείας τον τελευταίο καιρό, έτσι και το Honor 20 Lite παράγει φωτογραφίες που είναι πιο όμορφες χωρίς όμως να δειχνουν υπερβολικές και “ψεύτικες”.

Για την δεύτερη κάμερα η εταιρεία έχει επιλέξει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης του Smartphone να “χωρέσει” ένα μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία. Η ανάλυση εδώ έιναι χαμηλότερη στα 8ΜΡ, είναι όμως ακριβώς όσο προσφέρουν και όλες οι προτάσεις των συσκευών του ανταγωνισμού. Η τρίτη κάμερα δεν λειτουργεί αυτόνομα, και η χαμηλή της ανάλυση στα 2ΜΡ χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του “βάθους” σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Αυτό που έχει σημασία τελικά, είναι ότι το Honor 20 Lite προσφέρει αυτό που υπόσχεται στον τομέα της φωτογραφίας, και συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που είχε … ξεκινήσει ο προκάτοχος του το Honor 10 Lite πριν μερικούς μήνες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights