Αρχικη ΦΗΜΕΣ Redmi K20 pro : Εμφανίζεται σε φωτογραφίες
redmi k20

Redmi K20 pro : Εμφανίζεται σε φωτογραφίες

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση από την εταιρεία, το Redmi K20 Pro έκανε μια εμφάνιση σε Live φωτογραφίες, που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τα περισσότερα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το Smartphone θα είναι η πρώτη High end πρόταση της Redmi σαν ξεχωριστο Brand, σχεδιασμένο να “ανταγωνιστεί” θεωρητικά ακόμα και το κορυφαίο Mi 9 της ίδιας της Xiaomi.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του Redmi K20 Pro, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του με την βασική να έχει υψηλή ανάλυση στα 48ΜΡ αλλά και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. O αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη επιβεβαιώνει ότι αυτή θα είναι και τεχνολογίας AMOLED, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.000 mAh ενώ θα υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση με έως και 27W, ακριβώς όσο και το Mi 9 της Xiaomi.

Το Redmi k20 Pro θα έχει τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ενώ θα τον συνδυάζει με 6 ή και 8 GB μνήμης RAM ανάλογα με την έκδοση. Η Redmi σκοπεύει να παρουσιάσει το κορυφαίο της Smartphone αύριο, και μαζί με αυτό μια πιο “οικονομική” έκδοση του, το απλό Redmi K20, που θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 730, και θα έχει συνολικά ελαφρώς διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η λογική της εταιρείας είναι σωστή, αφού όλοι οι ανταγωνιστές της προσφέρουν μια… κανονική και μια Pro έκδοση των συσκευών τους, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μεγαλύτερου μέρους του αγοραστικού κοινού. Σε μια ημέρα από σήμερα θα μάθουμε και επίσημα ότι δεν είναι ήδη γνωστό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και την ημερομηνία διάθεσης των Redmi K20 στην αγορά, όπως και την τιμή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights