Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 7 : 10 εκατομμύρια συσκευές σε 129 ημέρες

Redmi Note 7 : 10 εκατομμύρια συσκευές σε 129 ημέρες

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi φημίζεται για τον σχεδιασμό συσκευών με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, ειδικά για το κόστος τους, με τα περισσότερα της Smartphones να προσφέρουν σημαντικά περισσότερα από τον ανταγωνισμό τους σε κάθε κατηγορία τιμής.

Φαίνεται λοιπόν ότι το νεότερο και καλύτερο της Smartphone στη μεσαία κατηγορία, το Redmi note 7, κατάφερε να πουλήσει συνολικά 10 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, και να πετύχει αυτό “στόχο” σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα περίπου 5 μηνών.

Η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα και το κορυφαίο της Redmi k20 Pro, που πιθανότατα θα ακολουθεί την ίδια λογική, προκειμένου να… χτυπήσει τις κορυφαίες συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Σε κάποιες χώρες η Redmi αποτελεί ξεχωριστό Brand από την ίδια τη Xiaomi, εμπορικά τουλάχιστον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συσκευές δεν κατασκευάζονται από την εταιρεία αλλά και ότι αυτές δεν “μετράνε” στις συνολικές της πωλήσεις.

Το Redmi Note 7 εισάγεται επίσημα και στη χώρα μας από την Info Quest, και στα 249 ευρώ που κοστίζει για την έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB μνήμης RAM, παραμένει μια από τις κορυφαίες συσκευές που μπορεί να βρει κανείς.

Οι επιδόσεις του Snapdragon 660 στο εσωτερικό του, αλλά και η πολύ καλή σε πραγματικές φωτογραφίες, κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του, είναι χαρακτηριστικά που είναι πρακτικά αδύνατον να βρει κανείς σε αυτό το κόστος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και μια πιο αναλυτική άποψη για το Smartphone, έχουμε φυσικά το αναλυτικό review του, αλλά και μια σειρά από ξεχωριστά βίντεο για την κάμερα του και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights