Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του επόμενου Google Pixel 4

Φωτογραφίες του επόμενου Google Pixel 4

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Google δεν έχει την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να διατηρήσει “μυστικές” τις κινήσεις της, και τον σχεδιασμό των επόμενων Smartphones της. Μετά τις συνεχόμενες διαρροές των Pixel 3 πριν περίπου 8 μήνες πλέον, ήρθε η ώρα του επόμενου Google Pixel 4 να αρχίσει να εμφανίζεται σε φωτογραφίες.

Οι αρκετές διαφορετικές φωτογραφίες του Pixel 4, αποκαλύπτουν τουλάχιστον δύο από τα πιο “ενδιαφέροντα” χαρακτηριστικά του. Το ένα από αυτά είναι ότι πλέον θα έχει δύο διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, ακολουθώντας την τάση της αγοράς, σε πλήρη αντίθεση με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή, αφορά την μπροστινή πλευρά, και συγκεκριμένα την οθόνη του Pixel 4. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι πλέον θα υπάρχουν δύο Selfie κάμερες, μέσα στην ίδια την οθόνη, σε μια διάταξη παρόμοια με αυτή του Galaxy S10+ της Samsung. Παρότι προφανώς και δεν είναι η ιδανική λύση, είναι σίγουρα σαφώς καλύτερη από το ενοχλητικά μεγάλο Notch του Pixel 3 XL της εταιρείας.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την Google να χρησιμοποιεί μάλλον αναμενόμενα, τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό των επόμενων Pixel 4 συσκευών, ενώ αυτή τη φορά φαίνεται ότι επιτέλους θα υπάρχει περισσότερη μνήμη RAM, που θα ξεκινά από τα 6 GB. Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL έχουν μέχρι σήμερα αρκετά διαφορετικά προβλήματα με την διαχείριση εφαρμογών και τη διαθέσιμη μνήμη RAM, προβλήματα που δεν έχει καταφέρει να διορθώσει η εταιρεία.

Προφανώς και τα τουλάχιστον δύο, επόμενα Pixel 4, θα τρέχουν το νεότερο Android Q, που μέχρι την επίσημη παρουσίαση τους σε τέσσερις μήνες περίπου από σήμερα, θα είναι έτοιμο για εμπορική διάθεση από την Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights