Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 1 εκατομμύριο συδνρομητές 5G στη Νότιο Κορέα
5G

1 εκατομμύριο συδνρομητές 5G στη Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Η Νότιος Κορέα είναι γνωστή για τον ρυθμό με τον οποίο εξοικειώνεται με νέες τεχνολογίες, ειδικά στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Σύμφωνα με στοιχεία από τα δίκτυα της χώρας, αυτή η τάση επιβεβαιώνεται και στο ρυθμό με τον οποίο οι κάτοικοι της χώρας υιοθετούν την τεχνολογία 5G στα Smartphones τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε 69 ημέρες από την έναρξη της λειτουργίας 5G δικτύων στη χώρα, ένα εκατομμυριο συνδρομητές έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτά, και αντίστοιχα έχουν αγοράσει κάποια συσκευή που να υποστηρίζει τις υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Το Galaxy S10 5G αλλά και το V50 ThinQ 5G, είναι δύο από τα Smartphones που οι εταιρείες τους τα έχουν ήδη διαθέσιμσα στην Νότιο Κορέα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα γίνουν άμεσα αποδεκτά από τους καταναλωτές.

Μάλιστα, ο ρυθμός εξοικείωσης με το 5G δείχνει να είναι καλύτερος από αυτόν με τον οποίο οι συνδρομητές των δικτύων της χώρας ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το 4G πριν περίπου 8 χρόνια. Το 2011 χρειάστηκαν περίπου 80 ημέρες προκειμένου τα δίκτυα της χώρας να φτάσουν και πάλι το 1 εκατομμύριο 4G συνδρομητών τότε.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των δικτύων της χώρας, μέχρι το τέλος του χρόνου, άλλα 4 εκατομμύρια συνδρομητές θα έχουν  πρόσβαση σε 5G, αφού η κάλυψη βελτιώνεται συνεχώς, αλλά μέχρι τότε θα έχει βελτιωθεί σημαντικά και η διαθεσιμότητα συσκευών που το υποστηρίζουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights