Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ένα ακόμα Sony Smartphone με τρεις κάμερες
sony

Ένα ακόμα Sony Smartphone με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Το Xperia 1 αποτελεί το μέχρι στιγμής μοναδικό Smartphone της Sony mobile, με τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, που μαζί με την εντυπωσιακή 4k OLED οθόνη του, αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα του. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να περιοριστεί σε αυτό, αφού μια φωτογραφία ενός ακόμα Smartphone της εταιρείας με 3 διαφορετικές κάμερες, έκανε την εμφάνιση της πριν λίγη ώρα.

Στην φωτογραφία αυτή, εμφανίζεται ένα Smartphone με το λογότυπο της εταιρείας στο πίσω μέρος του, που έχει τρεις διαφορετικές κάμερες σε μια “ασυνήθιστη” διάταξη στην αριστερή πάνω γωνία. Η Sony mobile κατά κανόνα αποφεύγει αυτή την τοποθέτηση, τουλάχιστον στις κορυφαίες συσκευές της τα τελευταία χρόνια, όπως το Xperia XZ2 και το XZ3.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά για τις συγκεκριμένες κάμερες, αλλά και συνολικά για το Smartphone, εκτός από το ότι θα έχει αυτές τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Πληροφορίες από την Κίνα θέλουν τη συσκευή να ονομάζεται Xperia 1v ή 1s και να αποτελεί μια πιο “οικονομική” έκδοση του Xperia 1, πιθανότατα με διαφορετική οθόνη που θα κοστίζει λιγότερα χρήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη Sony Mobile να ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή στις 9 Ιουλίου στο Τόκιο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να αποτελεί ένα Smartphone σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη αγορά μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights