Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Huawei Nova 5 Pro εμφανίζεται σε φωτογραφίες
nova 5 pro

Το Huawei Nova 5 Pro εμφανίζεται σε φωτογραφίες

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι η Huawei ετοιμάζει ένα ακόμα Smartphone, αρχικά για την Κινεζική αγορά, με την ονομασία Nova 5 και Nova 5 Pro, για την “καλύτερη” έκδοση με τις συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση τους αυτή την παρασκευή, το μεγαλύτερο Nova 5 pro έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε πραγματικές φωτογραφίες, που επιβεβαιώνουν τα πιο ενδιαφέροντα από τα χαρακτηριστικά του. Η Huawei έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει 4 διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Η βασική από αυτές αναμένεται να έχει υψηλή ανάλυση, μια ακόμα θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, ενώ η τρίτη θα προσφέρει οπτικό zoom. Η μικρότερη και τέταρτη κάμερα, φαίνεται ότι είναι τοποθετημένη σε διαφορετικό σημείο από τις άλλες τρεις, και πιθανότατα θα έχει χαμηλή ανάλυση και χρησιμότητα σε macro φωτογραφίες, όπως η αντίστοιχη κάμερα του Honor 20 Pro.nova 5 pro

Στο εσωτερικό του Nova 5 Pro βρίσκεται και πάλι ο Kirin 980 επεξεργαστής της Huawei, που έχει ήδη αποδείξει ειδικά στο P30 Pro, ότι καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τις διαθέσιμες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου αλλά και μνήμης RAM, όπως και το κόστος τους.

Τέλος, η οθόνη φαίνεται ότι διατηρεί ένα μικρό Notch σε σχήμα “σταγόνας” στο πάνω μέρος της, που περιέχει την selfie κάμερα, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος σε αυτή. Πρακτικά αυτό επιβεβαιώνει την χρήση OLED οθόνης, αφού μέχρι στιγμής, δεν είναι δυνατή η ενσωμάτωση αισθητήρα αποτυπωμάτων σε LCD οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights