Αρχικη ΦΗΜΕΣ Video Demo του Oppo με κάμερα κάτω από την οθόνη
oppo

Video Demo του Oppo με κάμερα κάτω από την οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγες εβδομάδες, η Oppo και η Xiaomi παρουσίασαν την ίδια ημέρα, με μερικές ώρες διαφορά μεταξύ τους, τα πρώτα Smartphones της κάθε μιας με μπροστινή κάμερα που βρίσκεται κρυμμένη κάτω από την οθόνη.

Τώρα η Oppo από την πλευρά της φαίνεται πιο “έτοιμη” να δείξει την πραγματική συσκευή από κοντά, αφού η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει το Smarthone, εστω και σε ψηφιακή μορφή. Το βίντεο δείχνει όλα τα βήματα εξέλιξης των Smartphones της εταιρείας, από την εποχή της περιστρεφόμενης κάμερας μέχρι και σήμερα, σε μια προσπάθεια να θυμίσει τις διαφορετικές κατά περίπτωση “καινοτομίες” της.

Η Oppo φαίνεται ότι θα δείξει από κοντά το Smartphone με την ενσωματωμένη κάμερα στην οθόνη, κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC Shanghai 2019 που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής είναι βέβαιο ότι η συσκευή δεν είναι έτοιμη για μαζική παραγωγή, και η Oppo δεν φαίνεται να πρόκειται να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες εκτός φυσικά από την ιδιαιτερότητα αυτή με την μπροστινή του κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights