Αρχικη ΦΗΜΕΣ Οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy Note 10+
note 10

Οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy Note 10+

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του, το μεγαλύτερο Galaxy Note 10+ της Samsung, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε πραγματικές φωτογραφίες, επιβεβαιωνοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά που ήταν ήδη γνωστά.

Ουσιαστικά αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον, είναι η εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη των 6.7 ιντσών, και η μια μικρή τρύπα στο κέντρο της, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα. Η Samsung φαίνεται ότι επέλεξε να μην συνεχίσει την λογική με τις δύο κάμερες όπως στο Galaxy S10+, που ποτέ έτσι και αλλιώς δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτική, ενώ έκανε και την “οβαλ” τρύπα περισσότερο… ασυνήθιστη.

Ενδιαφέρον έχει όμως και το πίσω μέρος του Galaxy Note 10+, κυρίως επειδή οι τρεις κάμερες του έχουν μεταφερθεί στην αριστερή πάνω γωνία, σε μια διάταξη που θυμίζει έντονα αυτή που χρησιμοποιεί η Huawei στις συσκευές της, όπως και μερικές ακόμα εταιρείες του ανταγωνισμού της Samsung.

Μαζί με τις φωτογραφίες, έγινε γνωστό ότι η Samsung θα ακολουθήσει τη συνηθισμένη της λογική στην ονομασία των συσκευών, και έτσι το Galaxy Note 10+ θα είναι η μεγαλύτερη έκδοση, χωρίς τον χαρακτηρισμό Pro. Η επίσημη παρουσίαση των συσκευών θα γίνει στις 7 Αυγούστου από την εταιρεία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights