Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus 7 Pro Vs Galaxy S10+ (Video)
oneplus 7 pro

OnePlus 7 Pro Vs Galaxy S10+ (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το OnePlus 7 Pro είναι με διαφορά το καλύτερο Smartphone που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μέχρι και σήμερα, είναι όμως ταυτόχρονα και το ακριβότερο. Η υψηλότερη τιμή του, το φέρνει σε άμεση αντιπαράθεση με προτάσεις όπως το Galaxy S10+ της Samsung, που είναι αντίστοιχα το καλύτερο δικό της Smartphone, τουλάχιστον για τους επόμενους σχεδόν δύο μήνες.

Μέχρι σήμερα η σημαντικά χαμηλότερη τιμή των συσκευών της OnePlus μπορούσε να δικαιολογήσει τυχόν ελλείψεις τους, κάτι που όμως δεν ισχύει για το OnePlus 7 Pro. Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας, με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB μνήμης RAM κοστίζει 799 ευρώ επίσημα από την ίδια την εταιρεία, και θα πωλείται ακόμα πιο ακριβα επίσημα και στη χώρα μας σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, συγκρίνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε μιας από τις δύο συσκευές. Όπως πάντα, προσπαθούμε να περιορίσουμε τη σύγκριση μας σε τομείς που είναι αντικειμενικοί, όπως το συνολικό μέγεθος και η κατασκευή, και λιγότερο σε πιο υποκειμενικούς τομείς όπως η ευχρηστία ή το πόσο όμορφο θεωρεί κάποιος το κάθε σχέδιο.

Το Galaxy S10+ από την πλευρά του προσφέρει μια αντίστοιχα εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του που πρακτικά έχουν την ίδια ή και καλύτερη απόδοση, ενώ καταφέρνει να “χωρέσει” και μια λίγο πιο μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του. Μάλιστα το πετυχαίνει αυτό ενώ ταυτόχρονα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το OnePlus 7 Pro.

Αυτό απο την πλευρά του, δικαιολογεί προφανώς το μεγαλύτερο μέγεθος του λόγω της αντίστοιχα μεγαλύτερης οθόνη του, αλλά και επειδή η Pop up μπροστινή κάμερα απαιτεί περισσότερο “χώρο” στο εσωτερικό του για τον μηχανισμό της. Με μέγεθυος 6.67 ιντσών, και ανάλυση 3120 x 1440 pixels, η οθόνη του OnePlus 7 pro είναι το λιγότερο εντυπωσιακή, και ο ρυθμός ανανέωσης των 90 Hz την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά, η κάθε άλλο παρά κατώτερη οθόνη του galaxy S10+ έρχεται και αυτή με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση, ενώ το AMOLED Panel που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, εκπέμπει και μειωμένη ένταση του μπλε φωτισμού, προκειμένου να είναι και πιο ακριβής χρωματικά αλλά και σημαντικά πιο ξεκούραστη στο μάτι.

Στον τομέα των επιδόσεων, είναι γνωστό ότι η OnePlus κατασκευάζει εντυπωσιακά γρήγορα Smartphones, όμως η Samsung έχει βελτιώσει και αυτή σημαντικά την απόδοση των δικών της συσκευών. Μάλιστα το OneUi Γραφικό περιβάλλον του Galaxy s10+, δεν έχει καμία εύκολα αντιληπτή διαφορά στην ταχύτητα με την οποία κάνει τα πάντα, σε σύγκριση με το OnePlus 7 Pro που η εταιρεία τονίζει το πόσο γρήγορο είναι σε καθημερινή χρήση. Ο Snapdragon 855 επεξεργαστής της Qualcomm έχει τα πλεονεκτήματα του απέναντι στον Exynos 9820 της Samsung, και η διαφορά στην παραγωγή γραφικών είναι η πιο αισθητή μεταξύ τους. Ο επεξεργαστής του Galaxy S10+ όμως έχει σημαντικά αυξημένη επεξεργαστική ισχύ, ειδικά σε Single Core απόδοση, παρότι την συνδυάζει με αντίστοιχα υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τα δύο Smartphones έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή πώλησης τους, με το OnePlus 7 pro να είναι περίπου 250 ευρώ πιο οικονομικό από την επίσημη τιμή πώλησης του Galaxy S10+. Στα 799 ευρώ, η OnePlus προσφέρει 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αντί των 128 GB στα 1040 ευρώ που κοστίζει το Smartphone της Samsung. Εδώ πρέπει να θυμόμαστε όμως ότι το Galaxy S10+ έχει επιπλέον υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD, κάτι που η OnePlus επιμένει να μην προσφέρει στις συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights