Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το Huawei P Smart Z
p smart z

Έχουμε στα χέρια μας το Huawei P Smart Z

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει ιδιαίτερη παρουσία στην μεσαία κατηγορία τιμής, με αρκετές προτάσεις που προσφέρει η κάθε μια τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Το P Smart 2019 αλλά και το νέο Y7 2019 είναι δύο από τις καλύτερες συσκευές στην κατηγορία τιμής τους και όχι μόνο, με βάση τα τεχνικα χατακτηριστικά τους. Η εταιρεία όμως δεν έχει καμία απολύτως “διάθεση” να περιοριστεί σε αυτές τις προτάσεις, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας μια ακόμα κορυφαία πρόταση, που φέρνει ένα επιπλέον και ασυνήθιστο χαρακτηριστικό.

Το P Smart Z είναι η μοναδική συσκευή στην μεσαία κατηγορία τιμής που έρχεται με Pop up camera, η οποία “βγαίνει” από το εσωτερικό του για τη λήψη Selfies. Με αυτόν τον τρόπο, η Huawei έχει σχεδιάσει ένα Smartphone με εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του, στα ίδια επίπεδα με συσκευές του ανταγωνισμού που κοστίζουν σαφώς περισσότερα χρήματα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά το P Smart Z, που μας παραχώρησε η Huawei Hellas για τις ανάγκες των δοκιμών μας. Το Smartphone εκτός από την διαφορετική του κάμερα, αλλά και την εντυπωσιακή του οθόνη, έχει τον Kirin 710F επεξεργαστή στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM. H βασική του έκδοση έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και μια ιδιαίτερα μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, των 4.000 mAh.

Η pop up camera έχει ανάλυση 16ΜΡ, ενώ και η βασική κάμερα στο πίσω μέρος έρχεται με την ίδια ακριβώς ανάλυση. Μάλιστα η πίσω κάμερα έχει και ένα ιδιαίτερα “αποδοτικό” f/1.8 διάφραγμα, που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό Night Mode, προσφέρει στο P Smart Z πολύ καλή απόδοση κατά τη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική και… εξαντλητική δοκιμή των δυνατοτήτων του, αλλά και του πως αυτές “βελτιώνουν” την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη του, και φυσικά θα ακολουθήσει το Review μας, όπως και ξεχωριστό βίντεο για τις επιδόσεις των καμερών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights