Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nova 5i Pro επίσημα με τέσσερις κάμερες και Kirin 810

Nova 5i Pro επίσημα με τέσσερις κάμερες και Kirin 810

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone παρουσίασε η Huawei, που τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση του, προορίζεται για την εγχώρια αγορά της Κίνας, και έχει συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του. Το Nova 5i Pro όπως είναι η ονομασία του, έχει και τον νεότερο και ισχυρότερο Kirin 810 επεξεργαστή της εταιρείας στο εσωτερικό του, που έχει σχεδιαστεί για κορυφαίες συσκευές στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Οι τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του Nova 5i pro έχουν μια ασυνήθιστη διάταξη, που θυμίζει σε εμφάνιση αυτή του κορυφαίου Mate 20 Pro της εταιρείας. Η βασική από αυτές έχει υψηλή ανάλυση 48ΜΡ, με ένα f/1.8 διάφραγμα στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, και ανάλυση μόλις 8ΜΡ ενώ για κάποιο λόγο υπάρχουν δύο ακόμα κάμερες με ανάλυση 2ΜΡ για την κάθε μια. Η πρώτη έχει πολύ μικρό οπτικό πεδίο, και χρησιμοποιείται για macro φωτογραφίες από πολύ κοντινή απόσταση, ενώ η δεύτερη είναι αισθητήρας “βάθους” και χρησιμοποιείται για την λήψη φωτογραφιών με θολό φόντο.

Στο εσωτερικό του Novae 5i Pro βρίσκεται ο νέος Kirin 810 επεξεργαστής της Huawei, που έχει σχεδιαστεί ώστε να “αντικαταστήσει” τον Kirin 710 στις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζεται με 6 ή και 8 GB μνήμης RAM ανάλογα με την έκδοση, και τον αποθηκευτικό χώρο να είναι αντίστοιχα 128 ή 256 GB.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Smartphone είναι η οθόνη του. Έχει διαγώνιο 6,26 ιντσών και ανάλυση 2340 x 1080 pixels και είναι τεχνολογίας LCD. Για την μπροστινή κάμερα, χρησιμοποιεί την λύση της μικρής τρύπας στην αριστερή πάνω γωνία, μέσα στην ίδια την οθόνη. Μέχρι και σήμερα, είναι λίγες οι συσκευές της εταιρείας που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη λύση, ενώ η οθόνη υποστηρίζει και το DCI-P3 wide color gamut, κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό σε αυτά τα χρήματα.

Τέλος, στο εεσωτερικό του Nova 5i pro υπάρχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh, ενώ θα έρθει στην αγορά με το Android 9 Pie της Google και το EMUI στην έκδοση 9.1.1 πάνω από αυτό. Η τιμή για την βασική έκδοση των 6GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, είναι στα 300 περίπου δολάρια, και η κυκλοφορία του στην Κίνα θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights