Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Z Review : Ξεχωρίζει χωρίς να κοστίζει

Huawei P Smart Z Review : Ξεχωρίζει χωρίς να κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το μέγεθος του P Smart Z επέτρεψε στην Huawei να τοποθετήσει μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 4.000 mAh.

Η απόδοση της επιβεβαιώνει την πολύ καλή παράδοση που έχει η εταιρεία στον συγκεκριμένο τομέα. Το λειτουργικό σύστημα της Huawei είναι με διαφορά το πιο ικανό στο να ελέγχει συνεχώς αλλά και σωστά, τον αριθμό των εφαρμογών που «τρέχουν» στο P Smart Z. Στην συνέχεια μαθαίνει ποιες από αυτές όντως θέλει συνεχώς να χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του, και περιορίζει τις υπόλοιπες προκειμένου να μην καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια.

Με αυτή τη σωστή διαχείριση, και την μεγάλη χωρητικότητα, η μπαταρία δίνει στο Smartphone δύο ημέρες άνετης χρήσης ακόμα και σε σχετικά απαιτητικούς χρήστες. Ο χρόνος αυτός πολύ δύσκολα πέφτει κάτω από την μια ημέρα, και σε κάθε περίπτωση δεν «αγχώνει» τον χρήστη ότι θα τον αφήσει από μπαταρία μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Το P Smart Z υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, και στην συσκευασία του έχει έναν φορτιστή που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία του σε λίγο περισσότερο από 1.5 ώρα. Αυτό με δεδομένη τη χωρητικότητα της είναι ένας ιδιαίτερα ικανοποιητικός χρόνος, ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω της USB Type C θύρας στο κάτω μέρος του. Η Huawei είναι από τις εταιρείες που αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους θύρας επικοινωνίας, και έχει φροντίσει να την ενσωματώσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές της.

Συμπέρασμα.

Η ύπαρξη του P Smart Z οφείλεται προφανώς στην «θέληση» της Huawei να προσφέρει κάτι διαφορετικό στην μεσαία κατηγορία τιμής. Εκτός από την Pop Up κάμερα, και τον εντυπωσιασμό που αυτή δημιουργεί, η σημαντικότερη διαφορά του είναι η μεγάλη οθόνη με το σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιο γύρω της.

Για αυτή την οθόνη και μόνο, θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει το P Smart Z μια πολύ καλή επιλογή στα χρήματα του. Μαζί όμως με αυτή, η Huawei προσφέρει στο Smartphone μια πολύ καλή κάμερα, μια αντίστοιχα πολύ καλή μπαταρία και μια εντυπωσιακή κατασκευή που θυμίζει εύκολα συσκευή ακριβότερης κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία δείχνει για μια ακόμα φορά, ότι μπορεί να κατασκευάσει εντυπωσιακές συσκευές, χωρίς η τιμή τους να είναι υπερβολική. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς εύκολα για τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights