Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Z Review : Ξεχωρίζει χωρίς να κοστίζει

Huawei P Smart Z Review : Ξεχωρίζει χωρίς να κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Με διαγώνιο 6.6 ιντσών, η οθόνη του P Smart Z αποτελεί με διαφορά ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του. Προφανώς πρόκειται για LCD Panel, αλλά ακόμα και η Samsung που κατασκευάζει μόνη της τις AMOLED οθόνες που χρησιμοποιεί, έχει μόνο μια συσκευή κάτω από τα 300 ευρώ με οθόνη αυτου του είδους, που ταυτόχρονα δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο αυτή της Huawei.

Με ανάλυση 2340 x 1080 pixels, καλύπτει με άνεση και τις απαιτήσεις σε ποιότητα απεικόνισης που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτά τα χρήματα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα 1080p Panels είναι κάτι το δεδομένο πλέον.

Αν δεν μας άρεσε κάτι στην οθόνη του P Smart Z, αυτό είναι το «ήπιο» χρωματικό προφίλ που έχει επιλέξει η Huawei. Σε αυτό το μέγεθος, και με δεδομένο το πολύ καλό επίπεδο και του φωτισμού της, μια πιο ζωντανή και έντονη απόχρωση θα την έκανε πιο εντυπωσιακή και ίσως πιο ευχάριστη σε καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία ότι προτίμησε μια οθόνη που δείχνει τα πάντα πιο «φυσιολογικά».

Στις ρυθμίσεις μπορεί κανείς να το αλλάξει αυτό μέχρι ένα βαθμό, και να κάνει την οθόνη πιο έντονη χρωματικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στην προβολή βίντεο και ταινιών, κάτι για το οποίο και προσφέρεται η οθόνη του P Smart Z με το μέγεθος της.

Το ανύπαρκτό πλαίσιο, δημιουργεί την αίσθηση στον ιδιοκτήτη του P Smart Z ότι κρατάει στα χέρια του απλά μια οθόνη όταν βλέπει μια ταινία ή έστω ένα βίντεο στο Youtube.

Οι γωνίες θέασης είναι αποδεκτές σε κάθε περίπτωση, και υπό έντονη γωνία, αυτό που μειώνεται σημαντικά είναι το επίπεδο του φωτισμού περισσότερο και λιγότερο η χρωματική απόδοση. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το ότι η εταιρεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα Panel με καλή απόδοση, και δεν περιορίστηκε απλά σε μια μεγάλη οθόνη με πολύ μικρό πλαίσιο γύρω της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights