Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7A unboxing Video
redmi 7a

Xiaomi Redmi 7A unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν ταυτόχρονα με το εντυπωσιακό για το είδος του, Mi A3 της Xiaomi, ήρθε στα χέρια μας και το μέχρι στιγμής οικονομικότερο Smartphone της εταιρείας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. Το Redmi 7A αποτελεί όπως δηλώνει και η ονομασία του, την πιο “απλή” πρόταση της Redmi / Xiaomi στην σειρά 7, παρόλα αυτά έρχεται … εξοπλισμένο με όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος στην καθημερινότητα του.

Όπως έχει γίνει… παράδοση πλέον, πριν την αναλυτική δοκιμή και το Review μας, ξεκινάμε με ένα unboxing Video του redmi 7A που έφτασε στα χέρια μας σφραγισμένο από την Info Quest, τον επίσημο εισαγωγέα των Smartphones της Xiaomi στη χώρα μας. Η έκδοση που έχουμε διαθέσιμη είναι η οικονομικότερη με 16GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB μνήμης RAM, που απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά να “κάνουν τη δουλειά τους” σε καθημερινή βάση, αλλά αξιοπρεπώς.

Στο εσωτερικό του Redmi 7A βρίσκεται ο Snapdragon 439 επεξεργαστής της Qualcomm που χαρίζει επιδόσεις σαφώς ανώτερες από αυτό που θεωρείται συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η οθόνη των 5.45 ιντσών είναι προφανώς τεχνολογίας LCD, ενώ για πολλούς είναι σίγουρα θετικό ότι πρόκειται για ένα Panel χωρίς κανενός είδους Notch στο πάνω μέρος του για την μπροστινή κάμερα. Η ανάλυση των 1440 x 720 pixels είναι το αντίστοιχο του 720p με την αναλογία πλευρών 18:9 που έχει η οθόνη.

Για την κάμερα, το Redmi 7A έχει μια “μόνο” στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 13ΜΡ και ένα λίγο περιορισμένο διάφραγμα με f/2.2, ενώ στο μπροστινό μέρος η Selfie κάμερα είναι ακόμα πιο χαμηλής ανάλυσης στα 5ΜΡ. Το redmi 7A έρχεται επίσημα τις επόμενες ημέρες από την Info Quest και το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της στη χώρα μας, και φυσικά το αναλυτικό μας Review για ένα ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφερον Smartphone της Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights