Αρχικη ΦΗΜΕΣ Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ετοιμάζει και η Xiaomi
xiaomi

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ετοιμάζει και η Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Το Mate 20 Pro της Huawei ήταν το πρώτο Smartphone που μας προσέφερε την δυνατότητα να φορτίζουμε με αυτό άλλες συσκευές ασύρματα, κάτι που παρότι φαίνεται “απλό”, κανείς δεν είχε σκεφτεί νωρίτερα. Στην συνέχεια, η Samsung αντέγραψε ουσιαστικά το χαρακτηριστικό αυτό, και έστω με μερικές βελτιώσεις, το προσέφερε στα τρία Galaxy S10, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρχει κανονικά και στα δύο Galaxy note 10.

Φαίνεται όμως ότι και η Xiaomi από την πλευρά της ετοιμάζει ένα αντίστοιχο χαρακτηριστικό για κάποιες από τις επόμενες συσκευές της. Σύμφωνα με το XDA, οι δοκιμαστικές εκδόσεις του MIUI στην Κινέζικη έκδοση του, έχουν ήδη μέρος της “υποδομής” για να υποστηρίξουν τη δυνατοτητα αυτή. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi πλησιάζει κοντά στην διάθεση του στην αγορά.

Τεχνικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ασύρματη φόρτιση και την παροχή ενέργειας σε άλλη συσκευή, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα μπορεί να δοθεί με μορφή αναβάθμισης σε κάποια από τα ήδη υπάρχοντα Smartphones της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, επειδή οι έως τώρα υλοποιήσεις της συγκεκριμένης δυνατότητας διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, μένει να δούμε τι ακριβώς θα κάνει η Xiaomi ώστε και η δική της πρόταση να ξεχωρίζει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights