Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Mate 30 pro
mate 30 pro

Φωτογραφίες του Mate 30 pro

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Huawei, το επόμενο Mate 30 pro έχει αρχίσει και κάνει “ζωντανές” εμφανίσεις, έστω και προστατευμένο μέσα σε θήκη πρωτοτύπου. Το Smartphone έκανε την εμφάνιση του στα χέρια υπαλλήλου πιθανότατα της Huawei, και αποκαλύπτει μερικά τουλάχιστον από τα χαρακτηριστικά του. Η Huawei υποχρεώνει τους υπαλλήλους που έχουν στα χέρια τους πρωτότυπες συσκευές πριν την επίσημη ανακοίνωση τους, να τις έχουν μέσα σε αυτές τις ειδικές θήκες που δεν επιτρέπουν να φαίνονται πολλά από τα χαρακτηριστικά τους.

mate 30 pro

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές, αφού η θήκη που καλύπτει το Mate 30 Pro, κρύβει τις κάμερες του πίσω από ένα “καπάκι” που παρόλα αυτά φαίνεται ότι ανοίγει ώστε να μπορεί να βγάλει φωτογραφίες αυτός που το έχει στα χέρια του. Το καπακι αυτό δεν φαίνεται όμως να καλύπτει το φλας του Smartphone, που με το μέγεθος του θυμίζει Xenon Flash, κάτι που για αρκετά χρόνια δεν χρησιμοποιείται λόγω του χώρου που απαιτεί στο εσωτερικό της συσκευής.

Η μπροστινή πλευρά του Mate 30 pro είναι προφανές ότι καλύπτεται σχεδόν ολόκληρη από την οθόνη του, που έχει κυρτές γωνίες όπως θεωρείται πλέον “Δεδομένο” σε αυτή την κατηγορία. Στη φωτογραφία φαίνεται ότι οι γωνίες αυτές είναι ιδιαίτερα έντονες, με αποτέλεσμα η οθόνη να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πλαϊνη πλευρά του Smartphone.

Φαινεται επίσης ένα σχετικά μεγάλο σε μέγεθος Notch, που πιθανότατα θα περιέχει τους απαραίτητους αισθητήρες για το Face unlock που γνωρίσαμε στο Mate 20 pro πριν ένα χρόνο. Η Huawei “θυσιάζει” τον συγκεκριμένο χώρο προκειμενου το face unlock της να είναι ταυτόχρονα πολύ γρήγορο αλλά και ασφαλές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights