Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Redmi 8 στην TENAA
redmi 8

Φωτογραφίες του Redmi 8 στην TENAA

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός ότι η Redmi και η μητρική της Xiaomi, σχεδιάζουν συνεχώς νέες συσκευές, προκειμένου να προσφέρουν πάντα κάτι νέο στους υποψήφιους αγοραστές τους. Έτσι λοιπόν, ένα νέο Smartphone έκανε την εμφάνιση του στην Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, που ανήκει στην σειρά Redmi.

Το Smartphone θα είναι πιθανότατα το επόμενο Redmi 8, που θα έρθει να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα επιτυχημένο και στη χώρα μας, Redmi 7. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, αφού σε αυτή κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της. Μάλιστα σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας, τα Smartphones με αυτό το κόστος είναι πολύ δημοφιλή.

Η καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ δεν αποκαλύπτει ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες για το Redmi 8 ή όπως τελικά ονομάζεται το νεο Smartphone της εταιρείας. Λόγω του τρόπου που έχει φωτογραφηθεί, δεν είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς πόσο μεγάλο Notch έχει, αλλά και συνολικά πλαίσιο γύρω απο την οθόνη του. Αυτό που είναι εμφανές είναι το λογότυπο της Redmi κάτω από την οθόνη, και η ίδια η μπροστινή κάμερα στο πάνω μέρος.

Στην πίσω πλευρά τώρα, βλέπουμε δύο διαφορετικές κάμερες, και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτές. Η τοποθέτηση των καμερών στο κέντρο της πίσω όψης είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τη redmi που τουλάχιστον θα κάνει το Smartphone να ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του. Σε αυτό το σημείο αναφέρεται και ότι το Smartphone είναι σχεδιασμένο από τη Xiaomi, αφού η Redmi έτσι και αλλιώς δεν είναι μια ξεχωριστή αυτόνομη εταιρεία.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Smartphone αναφέρεται απλά σαν “8πύρηνος” στα 2.0 GHz χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες για το είδος του. Πιθανότατα το Redmi 8 θα έρθει σε εκδόσεις με 2/16, 3/32 και 4/64GB και μένει να δούμε ακριβώς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όταν ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights