Αρχικη ΦΗΜΕΣ Με Kirin 990 θα έρθει το Huawei Mate X

Με Kirin 990 θα έρθει το Huawei Mate X

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Huawei θα καθυστερήσει προσωρινά την κυκλοφορία του πρώτου της αναδιπλούμενου Smartphone, του Mate X.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή προκειμένου να κάνει μερικές χρήσιμες αλλαγές στο εσωτερικό της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα, το Mate X θα κυκλοφορήσει με τον επόμενο και ισχυρότερο Kirin 990 επεξεργαστή της ίδιας της Huawei, αντί του 980 που είχε παρουσιαστεί αρχικά.

Η αλλαγή αυτή είναι μάλλον αναμενόμενη, από τη στιγμή που η εταιρεία έχει διαθέσιμο τον Kirin 990 για τα επόμενα Mate 30 και Mate 30 Pro.

Ταυτόχρονα, παρότι το Mate X ειχε επίσης παρουσιαστεί με ένα σετ από κάμερες αντίστοιχο του Mate 20 pro, η Huawei σκοπεύει να τις αλλάξει και αυτές. Η νέα διάταξη θα είναι ίδια με αυτή του P30 pro, το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί όταν έκανε την εμφάνιση του το Mate X.

Πλέον, θα φτάσει στην αγορά με την περισκοπικη δεύτερη κάμερα με το 5Χ zoom, αλλά και την βασική κάμερα των 40ΜΡ με τον RYYB αισθητήρα.

Εκτός απροόπτου, η κυκλοφορία του Mate X θα ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο, αφού η εταιρεία θα έχει ανακοινώσει και τα Mate 30.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights