Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Nokia 7.2 με τρεις κάμερες

Φωτογραφίες του Nokia 7.2 με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του από την εταιρεία, το επόμενο Nokia 7.2.εκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ουσιαστικά ότι γνωρίζαμε ήδη για αυτό.

Το Smartphone θα έρθει με τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, που θα ακολουθούν την τάση της αγοράς, με έναν ευρυγωνιο φακό και έναν ακόμα με οπτικό ζουμ.

Η μία από τις φωτογραφίες επιβεβαιώνει επίσης και την ύπαρξη ενός πολύ μικρού notch στο πάνω μέρος της οθόνης, που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα.

Οι πληροφορίες θέλουν εκτός αυτών, το Nokia 7.2 να έχει τον Snapdragon 710 στο εσωτερικό του, σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το Nokia 7.2 κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights