Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy A91 με 45W φόρτιση από τη Samsung

Galaxy A91 με 45W φόρτιση από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς ακόμα να έχουμε δει επίσημα το Galaxy A90 από τη Samsung, και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία έκανε την εμφάνιση της ήδη, και μάλιστα από την ίδια την εταιρεία, για τον αντικαταστάτη του, το Galaxy A91.

Σύμφωνα με αυτή, η επόμενη έκδοση του έτσι και αλλιώς μελλοντικού Smartphone, θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με 45W. Μέχρι στιγμής, σε συσκευή της Samsung η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται μόνο στο Galaxy Note 10+ , και ούτε καν το “μικρότερο” Galaxy Note 10.

Φαίνεται ότι έστω και μελλοντικά, η εταιρεία έχει σκοπό να επεκτείνει την γκάμα των συσκευών της με τόσο ταχεία φόρτιση, έστω και αν το πρωτότυπο που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι διαφορετικό από των υπολοίπων.

Όσο για την ονομασία Galaxy A91, αυτή οφείλεται στον τρόπο που σχεδιάζει η Samsung να ονομάζει τα Smartphones της από εδώ και πέρα. Κάθε νέα έκδοση θα χρησιμοποιεί το αμέσως επόμενο αριθμό, δηλαδή Α50-51, Α70-71 κλπ.

Πριν την εμφάνιση του Galaxy A91, η Samsung φαίνεται ότι σχεδιάζει και μια 5G έκδοση του Α90, έστω και αν καμιά έκδοση του δεν είναι ακόμα επίσημα διαθέσιμη στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights