Αρχικη ΦΗΜΕΣ Mate 30 από τη Huawei με οθόνη από τη Samsung

Mate 30 από τη Huawei με οθόνη από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα αναφορά από την Κίνα, θέλει την Huawei να έχει επιλέξει τη Samsung display σαν τον προμηθευτή των οθονών για τα επόμενα Mate 30 και Mate 30 pro. Η πηγή αναφέρει σαν λόγους για αυτή την επιλογή, την ποιότητα των οθονών, αλλά και τη θέληση της Huawei να αποφύγει τα προβλήματα που αντιμετωπισε με το αμέσως προηγούμενο Mate 20 pro.

Σε εκείνη την περίπτωση, εκτός από το πρόβλημα με τις οθόνες της LG και το πράσινο χρώμα, που είχε παρουσιαστεί σε ένα μικρό ποσοστό των Mate 20 pro, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν ήταν ικανοποιημένη και από τη συνολική φωτεινότητα και την χρωματική απόδοση των οθονών που είχε επιλέξει.

Έτσι, αντί για τις LG και BOE, στην περίπτωση των Mate 30 φαίνεται ότι η Huawei έχει επιλέξει τη Samsung Display για να προμηθευτεί τις οθόνες με τις προδιαγραφές που θέλει.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η Samsung Display είναι ξεχωριστή εταιρεία του ομίλου από τη Samsung Mobile, κάτι που σημαίνει ότι τυπικά η Huawei δεν προμηθεύεται οθόνες από τον άμεσο ανταγωνιστή της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights