Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Google Pixel 4

Φωτογραφίες του Google Pixel 4

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ακόμα πιθανότατα είμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του από την Google, το νέο Pixel 4 έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες.

Η συσκευή φαίνεται ότι έχει αρκετές διαφορές στον σχεδιασμό της, στο μπροστά αλλά και το πίσω μερος. Αρχικά φαίνεται να επιβεβαιώνεται η απουσία του notch πλέον από την οθόνη, η οποία έχει κανονικό πλαίσιο από πάνω της όπως οι παλαιότερες συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα η Google έχει “χωρέσει” το σύνολο των αισθητήρων που θέλει να έχει για την χρήση με χειρονομίες.

Το πίσω μέρος του Pixel 4 τώρα, έχει και αυτό αρκετές διαφορές. Επιβεβαιωνεται αρχικά ότι η συσκευή θα έχει πλέον δύο διαφορετικές κάμερες, με τη δεύτερη να είναι πιθανότατα με υπέρ ευρυγωνιο φακό.

Η πλάτη του παραμένει κατασκευασμένη από γυαλί, όμως φαίνεται ότι πλέον η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει τη “διχρωμία” του Pixel 3, με τα προβλήματα ποιότητας που αυτό είχε.

Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κάτι επιπλέον, όμως η Google φημίζεται για το πόσο κακή είναι στο να κρατάει τις συσκευές της μυστικές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα σύντομα θα δούμε πολλές ακόμα φωτογραφίες των επόμενων pixel 4 μαζί με πολλές πληροφορίες για τις δυνατότητες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights