Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Google Pixel 4

Φωτογραφίες του Google Pixel 4

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ακόμα πιθανότατα είμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του από την Google, το νέο Pixel 4 έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες.

Η συσκευή φαίνεται ότι έχει αρκετές διαφορές στον σχεδιασμό της, στο μπροστά αλλά και το πίσω μερος. Αρχικά φαίνεται να επιβεβαιώνεται η απουσία του notch πλέον από την οθόνη, η οποία έχει κανονικό πλαίσιο από πάνω της όπως οι παλαιότερες συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα η Google έχει “χωρέσει” το σύνολο των αισθητήρων που θέλει να έχει για την χρήση με χειρονομίες.

Το πίσω μέρος του Pixel 4 τώρα, έχει και αυτό αρκετές διαφορές. Επιβεβαιωνεται αρχικά ότι η συσκευή θα έχει πλέον δύο διαφορετικές κάμερες, με τη δεύτερη να είναι πιθανότατα με υπέρ ευρυγωνιο φακό.

Η πλάτη του παραμένει κατασκευασμένη από γυαλί, όμως φαίνεται ότι πλέον η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει τη “διχρωμία” του Pixel 3, με τα προβλήματα ποιότητας που αυτό είχε.

Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κάτι επιπλέον, όμως η Google φημίζεται για το πόσο κακή είναι στο να κρατάει τις συσκευές της μυστικές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα σύντομα θα δούμε πολλές ακόμα φωτογραφίες των επόμενων pixel 4 μαζί με πολλές πληροφορίες για τις δυνατότητες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.